Foto: Liza Sips en vriendin gaan door hun knieën voor hele grote man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Liza Sips gaat samen met haar beste vriendin laag naar de grond voor deze ontzettend beroemde man…

Liza Sips laat zich fotograferen voor wijdbeense man

Sinds het einde van haar deelname aan Expeditie Robinson is Liza Sips bijna volledig uit de spotlights gestapt. Gelukkig hebben wij ons oog op haar gehouden, want haar leven lijkt interessanter dan je misschien zou denken. Ze doet nog allerlei leuke dingen waar ze foto’s van plaatst op haar Instagram. Zo heeft ze laatst een groot avontuur gehad samen met haar beste vriendinnetje, Sophia Tienstra. Met allebei hun dochtertjes zijn ze naar de Efteling geweest! Aan de foto’s te zien heeft iedereen daar ontzettend van genoten. Liza en Sophia besluiten een foto te maken voor Langnek, of in de volksmond: Lange Jan. De foto wordt vervolgd met een kiekje van hun twee dochtertjes die, net als de mama’s, beste vriendinnetjes zijn. In het bijschrift zegt Liza dan ook: “Zo moeders, zo dochters! Maxi- en mini-besties. Precies waar we al tien jaar van dromen!” Ene Jamie van de Efteling heeft zelf ook op de post gereageerd met: “Geniet van jullie bezoek!”
Liza Sips deelt groot nieuws met fans en volgers

Iedereen die Liza Sips een beetje volgt op haar sociale media, weet dat ze ontzettend gelukkig is met haar vriend, Ralph. Ze zijn al sinds 2013 samen. Ze werden ouders van hun zoontje Jonathan en besloten een jaartje later om er een grote bruiloft achteraan te gooien. In 2017 raakten ze verloofd en de bruiloft was gepland om plaats te vinden in augustus 2020. Zoals we allemaal wel weten, was 2020 niet het gelukkigste jaar, aangezien het coronavirus in volle opkomst was. Dit was helaas ook de reden dat het stel hun trouwdag moesten verplaatsen. Onlangs plaatste Liza dan eindelijk het goede nieuws op haar Instagram. Nu ze alweer bijna 6 jaar verloofd zijn, zijn ze eindelijk begonnen met het plannen van hun grote dag! Hun bruiloft staat nu gepland voor februari 2023. Liza schrijft in het bijschrift: “Bied bij deze alvast mijn excuses aan voor alle toekomstige weddingspam!” Daar reageert Sophie Milzink op in de reacties met: “Ik zit er klaar voor om alles te liken!”
Liza Sips geniet van vrijgezellenfeestje in glinsterend jurkje

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is het feest voor Liza Sips en haar verloofde Ralph Manheim. Ze mogen namelijk, na 6 jaar, eindelijk het ja-woord naar elkaar uitspreken. Voordat de bruiloft van start gaat, moet er natuurlijk eerst een vrijgezellenfeestje geweest zijn. Liza heeft die van haar afgelopen maand gehad. Ze werd ‘ontvoerd’ door haar vriendinnen en mocht een heel weekend genieten in Barcelona. Daar werden, aan de foto’s te zien, heel wat drankjes gedronken. Tijdens één van de stapavonden trok Liza een prachtig, glitterjurkje aan met lange mouwen. Het staat haar prachtig! De foto is te zien op de zevende slide.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.