Foto: Lisa Vol van OG3NE deelt privé kiekje in badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol verleidt haar volgers met een wel héél spannend kiekje vanuit de badkamer. De blondine sluit haar ogen voor dit spannende plaatje..

Lisa Vol trakteert haar volgers op wederom een uiterst plaatje. De zangeres bevindt zich op deze foto in de badkamer, en dat maakt dit kiekje gelijk wel héél exclusief. De outfit die Lisa draagt lijkt er dan ook zeker niet om te liegen, en de blondine sluit zelfs haar ogen voor deze mooie spiegelselfie..

Lisa Vol deelt uiterst exclusieve selfie vanuit badkamer

Lisa Vol is natuurlijk de bloedmooie blondine uit het trio Og3ne. De zangeres deelt regelmatig de meest spannende kiekjes met haar volgers en is dan ook niet bang om wat te tonen. Dit keer is het weer raak, want Lisa trakteert haar volgers opnieuw met een spannende foto vanuit een héle exclusieve kamer. Lisa bevindt zich op dit kiekje namelijk in de badkamer, en lijkt helemaal klaar om een spiegelselfie te maken. De blondine sluit haar ogen, en maakt een foto in de spiegel. Het lijkt alsof Lisa niet in Nederland is op het moment van de foto, want zulke luchtige kleding is zeker niet gepast voor deze tijd van het jaar. Ze draagt een uiterst luchtig topje met ontklede armen, en een heuptasje om haar schouder. Het lijkt vrij warm te zijn in de badkamer, waar zal Lisa Vol zich hier bevinden? In ieder geval maakt dat deze exclusieve selfie niet minder , van de blonde zangeres. Wanneer zullen we meer zien van deze outfit?

Lees ook: Foto: Lisa Vol van OG3NE geeft alles cadeau in open topje

Lisa Vol laat zussen vol verbazing na intense verrassing

Lisa Vol is een dame die vol verrassingen zit. Dat bewijst de blondine opnieuw na deze nieuwe video via Instagram. De bekende zussen van Lisa, Amy en Shelley, waren op wintersport. De twee waren lekker aan het skiën in Oostenrijk. Lisa leek het ook wel een leuk idee om even de sneeuw op te zoeken. Dus besloot de blondine om naar Oostenrijk af te reizen, om haar zussen de verrassing en schrik van hen leven te geven. Deze reacties heeft Lisa uiteraard weten te filmen, en online gezet voor haar volgers. Als allereerst verrast Lisa haar zus Shelley. Deze zit rustig met een stel vrienden aan een warme chocomel, op te warmen. Tot Lisa ineens besluit in beeld te springen, en de hele sfeer omslaat. Shelley heeft de schrik van haar leven maar vindt het uiteraard geweldig. Eerste verrassing geslaagd dus! Hierna zien we Amy naar de tafel lopen, om vervolgens weer verrast te worden door Lisa. Ook Amy vindt deze verrassing uiteraard geweldig en de zussen zijn nu met z’n drieën op skivakantie. Lisa, Amy en Shelley zijn in extase, en niemand lijkt deze vakantie meer te kunnen verpesten voor de drie zussen van Og3ne..

Lees ook: Foto: Lisa Vol van OG3NE showt zichzelf in piepklein rokje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!