Foto: Lisa Vol van OG3NE showt zichzelf in piepklein rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol laat normaal gesproken niet zoveel van zichzelf zien. Daar heeft ze nu in één keer verandering in gebracht. 

Lisa Vol maakt zich klaar voor een optreden. Dit keer heeft ze een lekker outfitje aan. De knappe zangeres staat straks op het podium met een piepklein rokje. Wanneer ze op het podium staat moet ze niet bukken anders kan iedereen zonder moeite onder haar rokje kijken.

Lisa Vol maakt heerlijke toilet selfie

Voordat Lisa Vol van OG3NE moet optreden gaat ze nog even naar het toilet. Terwijl ze op het toilet is bedenkt ze zichzelf dat ze even een selfie moet maken. Met een piepklein kort rokje aan ziet dat er allemaal heel spannend uit. Haar benen komen er verleidelijk onderuit. Naast dat ze zo’n klein rokje aan heeft, heeft Lisa Vol ook nog een kort topje aan. Ze doet haar blazer iets schuin waardoor haar onbedekte bovenlichaam tevoorschijn komt. Haar blonde lokken bedekken nog iets, maar ook dit ziet er verleidelijk uit. Normaal gesproken zien toilet selfies er niet zo spannend uit, maar Lisa Vol weet hier verandering in te brengen. Wat een heerlijk plaatje is het!

Lisa Vol heeft iets wits op haar neus zitten

Lisa Vol deelt een heerlijk kiekje. Bij dit kiekje zit er alleen wel wat wits op haar neus. Het gaat hier namelijk om een witte vlinder die op haar neus zit. Het is een filter wat Lisa Vol voor haar gezicht gebruikt. Bij deze filter gaat er een vlinder op je neus zitten. De knappe zangeres vindt dit filter helemaal geweldig. Door dit filter voelt ze zichzelf cute. Ze zegt “ik denk dat deze filter cute is”. Het maakt niet uit of Lisa Vol een filter gebruikt of niet, ze ziet er altijd prachtig uit. Met een heerlijk korte topje aan komen haar joekels goed naar voren. Wanneer je Lisa Vol zo op het podium ziet staan ben je verkocht.

Lisa Vol ziet er oogverblindend uit

Voor een fotoshoot doet Lisa Vol haar uiterste best. Ze gaat in een heerlijk outfitje op de grond liggen. De zon schijnt precies op haar gezicht wat er oogverblindend uitziet. Met een heerlijk oranje truitje aan lijkt ze klaar voor het WK in Qatar. Toch gaat het hier niet om het WK, maar om een liedje van OG3NE. Het nieuwe liedje ‘love letter’ is namelijk één miljoen keer gestreamd. Ze is hier ontzettend trots op en dat laat ze door middel van dit heerlijk kiekje weten. Haar volgers worden door hun steun verwend met een heerlijk plaatje van Lisa Vol.
OG3NE is bijna klaar met hun tour

Lisa Vol is samen met haar zussen, Amy Vol en Shelly Vol bijna klaar met hun Nederlandse tour. Ze zijn al maanden aan het optreden en de tour komt bijna tot een einde. De drie zussen zijn enorm trots dat ze dit konden doen. Ze gaan ook genieten van de laatste shows laten ze weten. Wanneer Lisa Vol zo’n piepklein rokje aan blijft doen, blijven de zalen ook vol stromen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?