Foto: Lisa Vol van OG3NE geeft alles cadeau in open topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol plaatst de laatste tijd steeds meer verleidelijke kiekjes. Wat zou de blondine hiermee proberen te bereiken?

Lisa Vol van OG3NE heeft al een geruimere tijd weer een relatie. De afgelopen tijd deelt ze ondanks haar relatie steeds vaker verleidelijke kiekjes. Ook deze keer is het weer raak. Met een open topje geeft ze haar volgers alles cadeau.

Lisa Vol laat reeks aan verleidelijk foto’s zien

Lisa Vol blikt in het nieuwe jaar terug op de laatste maand van 2022. Met een reeks aan verleidelijk foto’s laat ze zien hoe ze de laatste dagen van 2022 heeft doorgebracht. Wat opvalt is dat Lisa Vol steeds vaker verleidelijk foto’s van zichzelf laat zien. Ze heeft al een geruimere tijd weer een vriendje. Zou ze met dit open topje mannelijk Nederland proberen aan te spreken? Aan de reacties te zien werkt het in ieder geval wel voor haar volgers. Met dit open topje laat ze verdacht veel zien. Haar voorgevel komt helemaal tevoorschijn en die is zeker niet mis! Wat een flinke joekels heeft Lisa Vol onder dat open topje. Als ze met dit heerlijke kiekje haar vriendje niet jaloers maakt weet ik het ook niet meer. Wanneer je naar de knappe blondine kijkt raak je per direct afgeleid. Door dit open topje lijkt het alsof je door vier ogen wordt aangestaard. Het is genieten geblazen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa Vol staat te schitteren in de spiegel

Een terugblik op de laatste maand van 2022 betekent meer dan één foto. Lisa Vol laat haar volgers ook een schitterende spiegel selfie zien. Een strakke broek en strak topje; ze laat veel van zichzelf zien. Ze staat verleidelijk opgesteld voor de foto. Met haar topje valt ze een beetje weg in de achtergrond. Haar mooie roze behang maakt het kiekje af.

Lisa Vol deelt heerlijke spiegel selfie met knappe vriendin

Ondanks dat Lisa Vol een vriend heeft, maakt ze ook tijd vrij voor haar vriendinnen. Samen met haar knappe vriendin doet ze een drankje. Bij een drankje hoort natuurlijk ook even een fotootje om het vast te leggen. Gelukkig voor de knappe blondine hangt er een immens grote spiegel in het restaurant. Dit is de ideale plek om even een foto te maken. Aan de glimlach op haar gezicht zie je dat ze aan het genieten is. Tijd doorbrengen samen met je vriendinnen is natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Ondanks het drukke schema van Lisa Vol weet ze daarom toch voor zulke belangrijke dingen in het leven nog tijd vrij te maken.

Lisa Vol laat zien hoe koud december was

Aan het einde van december was het lekker weer voor deze maand. Aan het begin van de maand kon je alleen niet naar buiten zonder je warm aan te kleden. Met een heerlijk kiekje laat Lisa Vol zien hoe zij de kou trotseerde. Met een warme sjaal om haar hoofd heen is het prima vol te houden zo te zien.

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!