Lisa Vol van OG3NE danst in woonkamer op indrukwekkende privé foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Lisa Vol van meidengroep OG3NE is ontzettend vrolijk aan het dansen in haar woonkamer en daar maakt ze flink indruk mee. 

Meestal wordt Lisa Vol, van de populaire meidengroep OG3NE, toch wel gezien als het meest verstandige van de groep. Niet alleen is de oudste van de drie zusjes die OG3NE vormen, ze is ook nog het meest wijs en meest volwassen. Dat betekent niet dat Lisa niet weet hoe ze plezier moet hebben. Integendeel, Lisa weet misschien wel het beste van alle zusjes oe ze helemaal los moet gaan. Toch komt het altijd een beetje als een verrassing als je Lisa zichzelf helemaal ziet laten gaan op een leuke foto of video. Om de een of andere reden zoek je dat toch niet helemaal achter de lieve blondine. Gelukkig is het altijd een leuke verrassing die je dan voor je krijgt. Want kijken naar een dansende Lisa Vol is natuurlijk hartstikke mooi.

Lees ook: Shelley Vol van OG3NE maakt haar volgers wild met deze verleidelijke foto
Lisa danst verleidelijk in haar nachtjaponnetje

Dat het half zeven ’s ochtends was toen Lisa wild begon te dansen, daar had de bloedmooie zangeres even geen besef meer van. Op de eerste maandag van het jaar besloot ze om even heerlijk uit haar plaat te gaan. Tja, wat moet je ook anders als zangeres in de zoveelste lockdown. Helemaal omdat Lisa sinds kort natuurlijk weer vrijgezel is. Dan kan je ook niet even jezelf omdraaien en tegen je vriend aankruipen en zo weer in slaap vallen. Als je dan eenmaal wakker bent, dan ben je ook echt wakker. Dan maar goed aan de dag beginnen met een beetje luide muziek en een verleidelijk dansje. Lisa gooit even alle remmen los. Ze vergeet ook eventjes dat ze haar nachtjapon nog aan heeft. Ach ja, wat maakt het ook uit. Tijd om een feestje te bouwen. Lisa danst alsof er niemand kijkt. Het is dan ook een beetje ironisch dat ze vervolgens de video online zet, zodat de hele wereld kan meegenieten.
Lisa geniet wel van een glaasje wijn op wilde foto

Het is ook niet zo gek dat Lisa er zo wild bij danst op het vroege tijdstip. Misschien dat ze de effecten van de wijn van de avond ervoor nog goed voelt. Het is geen geheim dat Lisa wel houdt van een lekker drankje of twee. Misschien dat ze nog niet helemaal bijgekomen was van een wilde avond en dat ze daarom nog ze heen en weer stond te schudden. Het zou best kunnen dat Lisa gewoon alle overtollige energie even eruit moest gooien. Daar hoeft ze zich ook totaal niet voor te schamen. Wie danst er nou niet af en toe lekker gek in zijn woonkamer. Dat is toch ook een van de mooiste dingen die er is. En zolang ze dit soort leuke video’s blijft uploaden, mag Lisa lekker blijven dansen tot de zon op komt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?