Foto: Lisa Vol gaat helemaal los met zusjes van OG3NE op privé feestje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol deelt opvallende foto’s via Instagram. De blondine beleeft een wilde avond met haar zusjes..

Onlangs deelde Lisa Vol een opvallende video en spectaculaire foto’s via haar Instagram account. Dat de blondine van het trio Og3ne van een feestje houdt, lijkt na deze beelden wel duidelijk te zijn. De reden voor deze mooie reeks kiekjes is omdat Lisa 28 jaar is geworden! En dit vierde ze uitgebreid met een groep vriendinnen, zusjes en zelfs een nieuwe liefde. Wie deze nieuwe liefde is? Is nog vrij onbekend. In ieder geval lijken de twee het maar al te graag samen te zijn. Kortom, Lisa Vol heeft een spectaculaire verjaardag achter de rug, de blondine had letterlijk alle toeters en bellen uit de kast getrokken voor dit verjaardagsfeestje..

Lisa Vol gaat helemaal los in Parijs

Dat de blondine jarig is geweest, mag na deze beelden wel duidelijk zijn. Lisa Vol via Instagram; “Starting off 28 THE RIGHT WAY“. Op de eerste foto van de reeks zien we de ‘girl squad’ van de zusjes en vriendinnen. We zien natuurlijk Amy en Shelly op de foto, en nog een paar prachtige vriendinnen. Achter hen lijkt echter een jongen te lopen, is dit een nieuwe geliefde van één van de zusjes? Daarna is te zien hoe ze helemaal aan het losgaan zijn op een privé party, waar er lekker door gedronken wordt. Daarna lijken de dames in de hete benauwde zon lekker aan het afkoelen te zijn met een ijsje. Deze zweterige foto weten de dames alleen nog maar heter te maken. Ook zien we nog een close-up shot, waarin één van de vriendinnen een flinke lik neemt in het nog altijd warme zonnetje. Op het laatst zien de volgers van Lisa misschien wel het meest interessantste kiekje van allemaal; de nieuwe liefde van Lisa. Tenminste, de twee geven elkaar een zoen, dus duidelijker dan dit zal het niet worden. Wie is de gelukkige?

Lees ook: Foto: Amy Vol van OG3NE laat achterkant zien tijdens wilde voorbereiding

Lisa Vol onthult nieuwe liefde

Onlangs deelde Lisa Vol van Og3ne een wel heel opvallende foto via Instagram. Deze foto is vlak na de post over haar verjaardag geplaatst, en hierin maakt ze blondine alles in één klap duidelijk; ze heeft een nieuwe liefde. Maar met wie hebben we hier te maken? En is hij wellicht al bekend bij enig Nederlands publiek? Dat laatste schijnt niet het geval te zijn. Met slechts 600 volgers via Instagram lijkt deze onbekende aanbidder nog onbekend door het leven te gaan. Zijn naam? Robin de Brie. Ook hij plaatst een foto samen met Lisa, in natuurlijk de stad van de liefde, Parijs. De twee tortelduifjes lijken ontzettend gelukkig te zijn met elkaar! En dat is duidelijk te merken, want ze blijven maar dingen plaatsen met elkaar op Instagram.

Lees ook: Oeps: Amy Vol van OG3NE scheurt uit veel te strakke broek

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...

Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

De getalenteerde Vera van Zelm bestormt het internet met een geweldige Dilan Yesilgöz- imitatie. De blondine weet precies haar na te doen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver poseren voor heerlijke foto met fitte vriendinnen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver zijn samen op trainingskamp in Zuid-Afrika en daar is het aan de foto's te zien bloedje heet...