Oeps: Amy Vol van OG3NE scheurt uit veel te strakke broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zusjes van het bekende muziek trio OG3NE hebben weer een flink feestje gebouwd. De drie zussen staan altijd in de meest charmante pakjes te dansen en zingen op het podium. De kleinste zus, Amy Vol, is iets té hard los gegaan want ze scheurde finaal uit de achterkant van haar broek. Dat leverde interessante beelden op!

Amy Vol laat niks aan de verbeelding over

Amy Vol is samen met haar zussen Shelly en Lisa druk bezig met hun zangcarrière. Met Bevrijdingsdag waren er in alle steden in Nederland nu eindelijk weer bevrijdingsfestivals. Natuurlijk hoort een optreden van OG3NE bij de line-up. Al gaat het niet alleen om het mooie zingen van de vrouwen maar ze zijn ook nog eens heel knap. Samen doen ze hele fanatieke dansjes en stelen ze de show. Bij elk optreden hoort ook weer een andere outfit en dat nemen de zussen enorm serieus. Eerder verschenen ze in Apeldoorn in bijpassende roze en paarse kleding. Amy had een enorm strakke leren set aan. Voor het optreden dat de zussen deden in Alphen aan den Rijn waren ze alle drie in het zwart gekleed. Nu is Amy schijnbaar van de strakke leren kleding want ze droeg een zwarte leren broek met touwtjes. In de broek moest Amy haar adem flink inhouden want hij zat enorm strak bij haar billen. Helaas lukte dit toch niet helemaal en dat resulteerde erin dat Amy uit haar broek scheurde… Gelukkig kon de zangeres er wel om lachen en schreef bij de foto een gezegde van haar zus Shelly: ”niets is minder waar..🤣 ‘beuk ‘m uit de pantyyy’ ”

Lees ook: Lisa van OG3NE wordt bedolven onder complimentjes voor deze prachtige foto

Amy Vol gaat los op festival met OG3NE

De zussen van OG3ENE maken van elk optreden weer een flink feest. Dit begint al bij het eerste nummer en eindigt op een after party. Naast een feest maken van een betaalde show houden de meiden in hun privé leven ook wel van een lekker drankje. Zo was Amy van de partij tijdens de festiviteiten met koningsdag. De brunette dronk een lekkere radler en ook nog eens wat cocktails. Waarschijnlijk had Amy hem al vroeg goed hangen. Samen met Amy’s vriendinnen stonden ze te dansen op een festival. Amy zong lekker mee met de muziek en ging helemaal los. Naast een oranje shirt had Amy ook nog een oranje zonnebril opgezet, speciaal voor de koning natuurlijk. Tweelingzus Shelly kwam ook nog mee feesten. Waar de oudste zus Lisa was gebleven is nog maar de vraag, misschien voelt ze zich ondertussen wat te oud?

Vriend van Amy Vol kan zijn handen niet van haar afhouden

Amy Vol is al een aantal jaren samen met haar vriend Stan Janssen. Het stel lijkt heel gelukkig samen. De twee hebben elkaar ontmoet via werk, Stan werkt bij de theatershow van OG3NE. Samen wonen ze in het Brabantse Den Bosch. Blijkbaar is het stel nog steeds enorm verliefd want ze kunnen maar niet van elkaar afblijven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!