Foto: Lies Zhara trekt haar top omhoog voor extra goed uitzicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara staat weer te stralen voor de spiegel. Om het perfecte plaatje te maken trekt ze even verleidelijk haar top omhoog. 

Lies Zhara is weer op jacht naar nieuwe kleding. Ze staat te poseren met een paar heerlijke items. Ze draagt deze items alleen niet zoals het oorspronkelijk hoort. Lies Zhara doet elk kledingstuk namelijk iets omhoog waardoor je een extra goed uitzicht te zien krijgt.

Lies Zhara heeft een paar ogen op zich gericht tijdens kleding passen

Normaal wanneer je kleding gaat passen in de winkel let niemand op je. Lies Zhara is de laatste tijd alleen steeds bekender geworden. Ook in een kledingwinkel zijn alle ogen op haar gericht. De beeldschone blondine weet alleen niet wat ze moet kopen. Daarom vraagt ze ook hulp aan haar volgers. Ze twijfelt tussen twee verleidelijke soldaten broeken. Om ze allebei goed te laten zien trekt ze haar top omhoog. Hierdoor creëert ze een extra goed uitzicht voor haar volgers. Er is echter wel één klein ding, door het omhoog trekken van haar top kijkt niemand meer naar haar broek. Iedereen heeft, net zoals de vrouw in de winkel, hun ogen gericht op een ander deel. Wat ziet Lies er toch weer geweldig uit!

Lies Zhara heeft een keuze kunnen maken

Ze heeft de hulp van haar volgers ingeschakeld. Toch heeft ze het met deze hulp ook niet kunnen redden. De beeldschone blondine heeft daarom de knoop doorgehakt en ze maar allebei gekocht. Ze laat nu al weten dat ze binnenkort één van de twee broeken op Vinted gaat zetten. Wie dus één van deze twee broeken wilt kopen, moet Vinted in de gaten houden.

Lies Zhara heeft een hekel aan nieuwe wet overheid

Sinds het begin van 2023 zijn er weer nieuwe wetten toegevoegd door de overheid. Lies Zhara ondervindt nu één van die nieuwe wetten. Dit gaat over de helmplicht. Iedereen moet nu op de scooter een helm dragen, zo ook de beeldschone blondine. Ze zit achterop de scooter, maar voelt zich er niet heel prettig bij. Ze trekt een naar hoofd door alle regen en wind. De knappe influencer zegt ook “charmant”. Ondanks dat haar gezicht helemaal weg trekt door alle regen en wind ziet ze er nog steeds prachtig uit. Zelfs met de helm die haar haren helemaal bedekt.

Lies Zhara neemt volgers mee in hete workout

De afgelopen tijd zijn steeds meer mensen gaan sporten, zo ook Lies Zhara. In een heerlijk outfitje zit ze te genieten van een hete workout. Persoonlijk gaat ze het liefst niet naar de sportschool, maar toch kan ze ook niet zonder. Aan haar te zien is ze wel vaker in de sportschool te vinden. Deze keer is ze bezig met het trainen van haar achterwerk. Met een heerlijk strakke sportbroek aan is het genieten geblazen voor haar volgers!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!