Foto: Lies Zhara doet topje omlaag na zonnebaden in tuin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Lies Zhara gooit haar troeven in het zonnetje, en laat volgers het resultaat zien door topje omlaag te doen! 

Pikant kiekje van de knappe Lies Zhara

Het is weer tijd voor een update over de enige echte influencer Lies Zhara! Deze keer heeft ze heerlijk genoten van de zonnige dagen en heeft ze zichzelf getrakteerd op een dagje luieren op een ligbedje. Want ja, een influencer zijn is hard werken, dus af en toe moet er ook ontspannen worden. Maar dat betekent natuurlijk niet dat Lies haar volgers in de steek laat. Nee hoor, integendeel. Met een prachtige mirror-selfie laat ze iedereen zien dat haar eerste tan van het jaar een feit is. En dat doet ze op een wel heel bijzondere manier. Door een stukje van haar topje op te schuiven, laat ze het verschil tussen haar gebruinde huid en haar normale huid zien. Wij als volgers kunnen hier natuurlijk alleen maar van genieten. Want wie wil er nu niet weten hoe Lies erbij ligt na een dagje bakken in de zon? Haar volgers zijn in ieder geval erg blij dat ze hen op de hoogte houdt van haar zonnige avonturen.

Lees ook: Foto: Lies Zhara viert verjaardag in doorschijnend jurkje

lies Zhara

Lies Zhara wordt levend verslonden door pups

Er is een hilarische filmpje opgedoken van de influencer Lies Zhara. Deze keer bevindt ze zich in een kennel met een aantal puppy’s om een leuke video te maken. Maar het loopt allemaal niet zo soepel als gehoopt. De pups zijn namelijk super wild en kunnen hun enthousiasme niet bedwingen bij het zien van Lies. Ze springen op haar af, likken haar gezicht en trekken aan haar kleding. Maar er is één pup die het wel heel erg leuk vindt om Lies te ontdekken. Deze schattige viervoeter heeft zijn oog laten vallen op haar capuchon en bijt en trekt er hard aan. Lies lijkt het allemaal niet zo erg te vinden en blijft lachen terwijl ze wordt verslonden door de pups. En eerlijk is eerlijk, het ziet er allemaal ook wel heel schattig uit. Wie wil er nou niet omringd worden door een heleboel schattige puppy’s?

@lies_zhara ~wordt levend veslonden~ @Doa amsterdam ♬ original sound – Benji 💙

TikTok-filmpje van Lies Zhara in ondergoed

Lies Zhara heeft deze keer een TikTok-filmpje geplaatst waarin ze begint in haar ondergoed en zich vervolgens voor de camera haar outfit aantrekt. Natuurlijk zou je denken dat dit een beetje vreemd is om te doen op social media. Maar wij weten allemaal dat Lies altijd de nieuwste trends volgt en haar eigen draai eraan geeft. En dat doet ze dit keer weer op een wel heel creatieve manier. Terwijl ze begint in haar ondergoed, begint de muziek te spelen en begint ze te dansen. Vervolgens trekt ze in een razend tempo haar outfit aan terwijl ze blijft bewegen op de muziek. Het lijkt wel een soort choreografie en het is echt heel indrukwekkend om te zien. Maar wat het filmpje echt bijzonder maakt, is het feit dat Lies helemaal niet zomaar een outfit aantrekt. Nee, ze begint met een lege kledinghanger en begint vervolgens al dansend verschillende stukken kleding aan de hanger te hangen totdat het een volledige outfit is. En dat alles in één take.

@lies_zhara part 11🫶🏼 #foryou #grwm ♬ California Gurls – Katy Perry

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...