Foto: Lies Zhara viert verjaardag in doorschijnend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als influencer is het voor Lies Zhara belangrijk dat ze de aandacht van haar volgers op haar heerlijke lijf kan houden. En dit doorzichtige jurkje weet dat zeker te doen… 

Als je 22 wordt moet dat natuurlijk groots gevierd worden. Instagram-ster Lies Zhara deelde ook een uitgebreide reportage van de festiviteiten op social media. Daarmee gaf ze haar fans ook meteen een cadeautje terug. De blonde schoonheid postte een heerlijke fotoshoot in jurkje dat wel heel weinig aan de verbeelding over laat. Zo werd het ook al snel een feestje voor haar volgers!

Lies Zhara deelt heerlijke foto op verjaardag

De populariteit van influencer Lies Zhara groeit razendsnel. De bloedhete blonde is een ware TikTok-sensatie en ook op Instagram kan je al snel niet meer om haar heen. Gelukkig wil je dat ook helemaal niet, want deze knappe meid mag echt niet uit je social media feeds ontbreken. Lies lijkt ook enorm dankbaar te zijn voor haar snelgroeiende groep volgers, want de 22-jarige schoonheid verwent haar volgers regelmatig met pittige plaatjes. Zo snap je het volkomen dat Lies haar lichaam zo weinig mogelijk wil bedekken. De influencer heeft een werkelijk spectaculair stel troeven en met haar strakke lijf staan alle mini-jurkjes haar ook geweldig mooi. En haar recente Instagrampost toont dat Lies zich daar ook heel goed bewust van is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lies Zhara (@lies_zhara)

In de heerlijke fotoshoot zien we Lies Zhara in een prachtige witte jurk. Naast dat de glitter je aandacht moeilijk van haar lichaam af kan halen is de jurk ook nog eens fantastisch gesneden. Vooral haar afgetrainde benen stelen de show door een de doorzichtige rok! Je kan nog nét zien dat ze een piepklein broekje aanheeft, maar voor de rest mag je van Lies alles zien. De volledig doorschijnende stof laat niets aan de verbeelding over en oh wat is het een feest voor je ogen.

Is Lies Zhara single?

De belangrijke vraag is dan natuurlijk of je nog een kans hebt bij de beeldschone Lies Zhara. En we kunnen je blij maken: de bloedhete blonde is publiekelijk aan niemand gekoppeld! Wel zorgt het liefdesleven van de influencer al enige tijd voor commotie. Zo gingen er een tijdje geruchten rond dat ze aan het daten was met mede-YouTuber Don de Jong. Daar is echter nooit iets bevestigd en kort daarna kreeg Don een relatie met Juultje Tieleman. Kort daarna kwam juicekanaal Roddelpraat uit met een verhaal over de gezellige verhoudingen van Lies. Een jongen beweerde met haar het bed ingedoken te zijn en daar zelfs videobewijs van te hebben. Lies is er zelf niet op ingegaan en is sindsdien ook niet meer aan iemand gelinkt geweest. Dus wie weet!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lies Zhara (@lies_zhara)

Heeft Lies Zhara kanaal voor ‘alleen fans’?

Wellicht heb je het nieuws al voorbij horen komen: Lies Zhara overweegt een profiel op het beruchte medium voor ‘alleen fans’ te beginnen. Dit vertelde ze tijdens een interview met YouTube-kanaal Dutch Performante aan de leugendetector. Nog een reden om groot feest te vieren, want wat een cadeautje voor je ogen zou dat zijn. De beeldschone blondine zei er wel meteen duidelijk bij dat dit pas aan het einde van haar social media carrière in spel zou kunnen komen, maar alsnog mag de champagne voorzichtig open dus. Kruis je vingers en tenen alvast, en dan wellicht over een paar jaar… Voorlopig kunnen we nog genieten van ‘alleen’ haar Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lies Zhara (@lies_zhara)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...