Foto: Lieke van der Hoorn laat Instagram ontploffen met nauwelijks aanwezige badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke van der Hoorn heeft een nieuwe prachtige foto online gezet en haar volgers die smullen van het heerlijke kiekje in haar spannende badkleding.

Met dit strakke setje betovert Lieke van der Hoorn iedereen

De prachtige Lieke van der Hoorn weet met haar strakke setje badkleding al haar volgers helemaal te betoveren. Dat is ook niet zo moeilijk, want de knappe blondine heeft jarenlang ervaring met voor de camera staan. En dat betekent dat Lieke van der Hoorn als geen ander heeft geleerd hoe je verleidelijk over moet komen op een foto. De aantrekkelijke dame heeft dan ook zeer haar best gedaan op haar prachtige kiekje en dat kan je wel zien als je de foto zo eens goed bekijkt. Haar gele pakje zit wel erg strak om haar vrouwelijke vormen heen. Maar dat is helemaal niet erg, want zo kan je juist eventjes lekker genieten van al het moois wat het lichaam van Lieke van der Hoorn te bieden heeft.

Lees ook: Foto: Topmodel Lieke van der Hoorn schrikt zelf ook van gigantische voorgevel

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn geniet nonchalant van warme weer

De ontzettend knappe blondine heeft wel vaker knap op de foto gestaan, maar dit is toch echt wel een beetje het toppunt. Met haar prachtige vormen en nauwelijks bedekte lijf weet Lieke van der Hoorn haar volgers een heel erg groot plezier te doen. Ze zorgt ervoor dat de mensen thuis vanachter hun tablet of telefoon net zo veel plezier hebben als zij tijdens haar vakantie. En dat allemaal met een paar kleine foto’s. Dat is natuurlijk wel erg bijzonder. Lieke van der Hoorn wil er graag voor zorgen dat haar volgers een leuke tijd tegemoet gaan de komende weken. Daarvoor trekt ze graag haar kleding uit en haar badpakje aan.

Lees ook: Video: Lieke van der Hoorn maakt volgers gek met haar lijf in mini-badkleding

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn heeft stiekem nog meer foto’s gemaakt

Net als je klaar bent met kijken naar de spannende foto’s van Lieke van der Hoorn in badpak, weet de knappe blondine je te verrassen met nog meer mooie foto’s van haar spannende pakje. Blijkbaar heeft Lieke maar wat extra foto’s genomen om het moment goed vast te leggen. En daar zijn haar volgers maar al te blij mee. Die genieten echt van het heerlijke lichaam van het knappe model. En dat kan je ze niet kwalijk nemen. Lieke zorgt ontzettend goed voor haar strakke lichaam. Dat zorgt ervoor dat elke foto die het knappe model maakt, gelijk een ontzettend goede foto wordt, vanwege haar schoonheid. Met haar foto’s weet Lieke al jaren haar volgers helemaal in te palmen en te verleiden. Daar gaat ze de komende tijd gewoon lekker mee door. Hopelijk hebben de zomermaanden nog meer mooie badpakjes in petto, want dat zou natuurlijk wel erg fijn zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.