Foto: Lieke van der Hoorn laat Instagram ontploffen met nauwelijks aanwezige

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke van der Hoorn heeft een nieuwe prachtige foto online gezet en haar volgers die smullen van het heerlijke kiekje in haar spannende .

Met dit strakke setje betovert Lieke van der Hoorn iedereen

De prachtige Lieke van der Hoorn weet met haar strakke setje al haar volgers helemaal te betoveren. Dat is ook niet zo moeilijk, want de knappe blondine heeft jarenlang ervaring met voor de camera staan. En dat betekent dat Lieke van der Hoorn als geen ander heeft geleerd hoe je verleidelijk over moet komen op een foto. De aantrekkelijke dame heeft dan ook zeer haar best gedaan op haar prachtige kiekje en dat kan je wel zien als je de foto zo eens goed bekijkt. Haar gele pakje zit wel erg strak om haar vrouwelijke vormen heen. Maar dat is helemaal niet erg, want zo kan je juist eventjes lekker genieten van al het moois wat het van Lieke van der Hoorn te bieden heeft.

Lees ook: Foto: Topmodel Lieke van der Hoorn schrikt zelf ook van gigantische voorgevel
Lieke van der Hoorn geniet nonchalant van warme weer

De ontzettend knappe blondine heeft wel vaker knap op de foto gestaan, maar dit is toch echt wel een beetje het toppunt. Met haar prachtige vormen en nauwelijks bedekte lijf weet Lieke van der Hoorn haar volgers een heel erg groot plezier te doen. Ze zorgt ervoor dat de mensen thuis vanachter hun tablet of telefoon net zo veel plezier hebben als zij tijdens haar vakantie. En dat allemaal met een paar kleine foto’s. Dat is natuurlijk wel erg bijzonder. Lieke van der Hoorn wil er graag voor zorgen dat haar volgers een leuke tijd tegemoet gaan de komende weken. Daarvoor trekt ze graag haar kleding uit en haar badpakje aan.

Lees ook: Video: Lieke van der Hoorn maakt volgers gek met haar lijf in mini-
Lieke van der Hoorn heeft stiekem nog meer foto’s gemaakt

Net als je klaar bent met kijken naar de spannende foto’s van Lieke van der Hoorn in badpak, weet de knappe blondine je te verrassen met nog meer mooie foto’s van haar spannende pakje. Blijkbaar heeft Lieke maar wat extra foto’s genomen om het moment goed vast te leggen. En daar zijn haar volgers maar al te blij mee. Die genieten echt van het heerlijke van het knappe model. En dat kan je ze niet kwalijk nemen. Lieke zorgt ontzettend goed voor haar strakke . Dat zorgt ervoor dat elke foto die het knappe model maakt, gelijk een ontzettend goede foto wordt, vanwege haar schoonheid. Met haar foto’s weet Lieke al jaren haar volgers helemaal in te palmen en te verleiden. Daar gaat ze de komende tijd gewoon lekker mee door. Hopelijk hebben de zomermaanden nog meer mooie badpakjes in petto, want dat zou natuurlijk wel erg fijn zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien.