Foto: Lieke van der Hoorn is mooier dan ooit in piepklein jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Lieke van der Hoorn heeft weer een nieuwe reeks foto’s geplaatst en daar staat ze mooier op dan ooit.

Lieke van der Hoorn ziet er beeldschoon uit in piepklein jurkje

Het prachtige model plaatst wel eens vaker spannende kiekjes van zichzelf, dus wat maakt deze foto nou tot de allermooiste? Nou, dat is eigenlijk best simpel. Dit is namelijk het meest spannende jurkje dat Lieke ooit heeft aangehad. Het verbergt niet zo heel veel van haar aantrekkelijke lichaam en zorgt ervoor dat al haar natuurlijke vormen, mooi uitkomen. Het jurkje is dus absoluut een goede keuze geweest.

Lees ook: Foto: Lieke van der Hoorn draagt slechts een handdoekje in haar hotelkamer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn is heel wat van plan

Als je de eerste foto uit bovenstaande post zo ziet, dan valt de blik van Lieke meteen op. Tenminste, nadat je bent uitgekeken op haar prachtige lichaam. En de blik van Lieke heeft wat ondeugends over zich, maar ook wat uitnodigends, alsof Lieke je gebaart bij haar te komen liggen. En dat maakt de foto nou juist zo leuk. Deze knappe dame weet namelijk exact hoe ze het beste mensen kan verleiden. Of dat nou met haar outfit is of met haar intieme blik, dat maakt nog niet eens zoveel uit. Lieke bedenkt wel wat om er voor te zorgen dat haar volgers helemaal gek op haar worden. Het gevolg daarvan is dat Lieke allemaal leuke en spannende foto’s blijft plaatsen. En dat is natuurlijk erg goed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn deelt nog spannender jurkje

Net wanneer je denkt dat je alles gezien hebt bij Lieke, komt ze weer met wat bijzonders aanzetten. Het knappe model heeft namelijk een nog spannender jurkje gevonden dan ze al had en besluit om dat aan te trekken voor een intieme foto. En die foto mogen al haar fans natuurlijk ook nog even zien. Lieke denkt wel aan haar volgers en zorgt ervoor dat zij altijd wat hebben om van te genieten. En Lieke is de moeilijkste niet. Ze weet toch dat foto’s van haar het hele web doorgaan, dus één foto meer of minder maakt ook niet uit. Dus als ze er haar volgers blij mee kan maken, dan deelt het model maar al te graag leuke foto’s van zichzelf.

Het perfecte lichaam van Lieke van der Hoorn

De jurkjes die Lieke uitkiest voor de foto bewijzen wel weer een belangrijk feitje: het lichaam van Lieke van der Hoorn is perfect. Er zijn maar weinig vrouwen in Nederland met zo’n goed gevormd lichaam als dat van Lieke. Van haar fantastische rondingen en prachtig zitvlak tot haar strakke buik, er is niets aan Lieke wat niet aantrekkelijk is. Het levert haar in ieder geval heel veel complimenten en volgers op. Die willen natuurlijk als eerste erbij zijn, wanneer Lieke besluit haar prachtige lichaam weer te delen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...