Foto: Lieke van der Hoorn is mooier dan ooit in piepklein jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Lieke van der Hoorn heeft weer een nieuwe reeks foto’s geplaatst en daar staat ze mooier op dan ooit.

Lieke van der Hoorn ziet er beeldschoon uit in piepklein jurkje

Het prachtige model plaatst wel eens vaker spannende kiekjes van zichzelf, dus wat maakt deze foto nou tot de allermooiste? Nou, dat is eigenlijk best simpel. Dit is namelijk het meest spannende jurkje dat Lieke ooit heeft aangehad. Het verbergt niet zo heel veel van haar aantrekkelijke en zorgt ervoor dat al haar natuurlijke vormen, mooi uitkomen. Het jurkje is dus absoluut een goede keuze geweest.

Lees ook: Foto: Lieke van der Hoorn draagt slechts een handdoekje in haar hotelkamer
Lieke van der Hoorn is heel wat van plan

Als je de eerste foto uit bovenstaande post zo ziet, dan valt de blik van Lieke meteen op. Tenminste, nadat je bent uitgekeken op haar prachtige . En de blik van Lieke heeft wat ondeugends over zich, maar ook wat uitnodigends, alsof Lieke je gebaart bij haar te komen liggen. En dat maakt de foto nou juist zo leuk. Deze knappe dame weet namelijk exact hoe ze het beste mensen kan verleiden. Of dat nou met haar outfit is of met haar blik, dat maakt nog niet eens zoveel uit. Lieke bedenkt wel wat om er voor te zorgen dat haar volgers helemaal gek op haar worden. Het gevolg daarvan is dat Lieke allemaal leuke en spannende foto’s blijft plaatsen. En dat is natuurlijk erg goed.
Lieke van der Hoorn deelt nog spannender jurkje

Net wanneer je denkt dat je alles gezien hebt bij Lieke, komt ze weer met wat bijzonders aanzetten. Het knappe model heeft namelijk een nog spannender jurkje gevonden dan ze al had en besluit om dat aan te trekken voor een foto. En die foto mogen al haar fans natuurlijk ook nog even zien. Lieke denkt wel aan haar volgers en zorgt ervoor dat zij altijd wat hebben om van te genieten. En Lieke is de moeilijkste niet. Ze weet toch dat foto’s van haar het hele web doorgaan, dus één foto meer of minder maakt ook niet uit. Dus als ze er haar volgers blij mee kan maken, dan deelt het model maar al te graag leuke foto’s van zichzelf.

Het perfecte van Lieke van der Hoorn

De jurkjes die Lieke uitkiest voor de foto bewijzen wel weer een belangrijk feitje: het van Lieke van der Hoorn is perfect. Er zijn maar weinig vrouwen in Nederland met zo’n goed gevormd als dat van Lieke. Van haar fantastische rondingen en prachtig zitvlak tot haar strakke buik, er is niets aan Lieke wat niet aantrekkelijk is. Het levert haar in ieder geval heel veel complimenten en volgers op. Die willen natuurlijk als eerste erbij zijn, wanneer Lieke besluit haar prachtige weer te delen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...