Foto: Lieke van der Hoorn verliest bijna haar piepkleine zomerjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model Lieke van der Hoorn straalt in de Zuid-Afrikaanse zon! Ze verliest daarbij wel bijna haar piepkleine zomerjurkje…

Lieke van der Hoorn trakteert haar volgers op een stel uiterst uitdagende kiekjes vanuit het buitenland. De blondine bevindt zich op dit moment in Zuid-Afrika! En aan haar opvallend luchtige outfit te zien, is het duidelijk dat de temperatuur naar het dak stijgt in Zuid-Afrika. Speciaal hiervoor trekt de blondine een piepklein zomerjurkje aan, die nog maar net om haar weet te blijven..

Lieke van der Hoorn draagt niks onder luchtig zomerjurkje

Lieke van der Hoorn deelt een uiterst zomers kiekje via Instagram. De blondine bevindt zich op dit moment in Zuid-Afrika! Lieke heeft duidelijk even de rust opgezocht in Zuid-Afrika. De temperaturen daar zijn wel aan de vrij hoge kant. Dit is goed af te leiden aan de outfit die de blondine draagt, want zo’n luchtig zomers jurkje zagen we nooit eerder bij Lieke. Het model lijkt niks onder het luchtige jurkje te dragen, en moet zelfs oppassen dat hij niet afzakt. Dit loszittende zomerjurkje levert daarom zeker een stel prachtige plaatjes op. Met een uitdagende blik, en een zwoele wegkijk weet Lieke al haar volgers weer voor d’r te winnen. De blondine blijft uiteraard een model, dus poseren is iets waar Lieke zeker geen moeite mee heeft. Dat is ook aan deze foto’s weer te zien. We zien een heus supermodel in haar element..

Lees ook: Wow! Lieke van der Hoorn deelt uitdagende foto tijdens warme vakantie

Lieke van der Hoorn poseert aan rand van zwembad

Model Lieke van der Hoorn is op dit moment in Zuid-Afrika, dus we kunnen alleen nog maar meer kiekjes van de blondine verwachten! Op elk moment van de dag probeert Lieke de kans te grijpen om wat mooie foto’s of video’s te schieten. Wat natuurlijk logisch is, want de omgeving waarin de blondine zich bevindt is ook niet niks. Echter lijken haar volgers daar wat minder om te geven, want die kijken alleen maar naar de spetterende looks van Lieke.

Dit keer is het weer raak, want het model deelt een innige video van haarzelf. De blondine zit uitdagend langs de zwembadrand in haar . Terwijl ze zittend verschillende poses aanneemt probeert ze haar volgers zo goed mogelijk te verleiden op dit uitdagende filmpje. En het lukt haar bizar goed, want de volgers van Lieke zijn niet zo moeilijk! Ze ontvangt massaal likes en reacties en deze video is dan ook een heuse hit op de timeline van Lieke van den Hoorn. Haar volgers zijn onder de indruk; “Hottest of them allll“, “Ondeugend glimlachje!“. Nou Lieke, dat verleiden en uitdagen is zeer goed gelukt.

Lees ook: Video: Ondeugende Lieke van der Hoorn danst verleidelijk in kort jurkje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!