Wow! Lieke van der Hoorn deelt uitdagende foto tijdens warme vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nederlands model, Lieke van der Hoorn, is niet vies van een spannend avontuurtje en deelt dit maar al te graag met haar trouwe volgers.

Lieke van der Hoorn doet gevaarlijk tijdens spannend ritje

Als je de Instagram van Lieke van der Hoorn een beetje volgt, weet je dat ze een hartstikke succesvol model is. Dat viel natuurlijk ook wel te verwachten met zo’n prachtig koppie en zo’n geweldig mooi lijf. Wat je ook ziet op haar sociale media is dat ze ontzettend druk is. Er verschijnen regelmatig foto’s en video’s van fotoshoots en evenementen waar Lieke bij moet zijn. Zoiets kan veel van een mens vragen en daarom is het belangrijk dat het blonde model ook even haar rust pakt. Dat doet ze gelukkig ook! Op haar Instagram verschijnen in korte tijd een hele boel foto’s van haar vakantie in Zuid-Afrika. Daar is ze vermoedelijk samen met haar vriend, Pascal.

Lieke gaat op zoek naar tijgers in Zuid-Afrika

Op één van de foto’s doet Lieke iets ontzettend spannends! Samen zijn ze op safari gegaan en hebben ze een autootje gehuurd om in rond te rijden. Ze zijn ondanks de gevaren uitgestapt om even een fotootje te schieten! Lieke is op de auto gaan staan en laat zich van achteren fotograferen. Ze heeft een heerlijk kort broekje aan en daar bovenop draagt ze een kort, strak, zwart topje zonder mouwtjes. Om de outfit af te maken heeft ze een doek om haar hoofd geknoopt. Het ziet er wederom prachtig uit, Lieke! In het bijschrift schrijft ze: “Zoekend naar tijgers”. Gelukkig zijn ze dus niet in de buurt en kunnen ongelukken voorkomen worden!
Lieke van der Hoorn maakt ontzettend verleidelijk filmpje in schaarse

Op safari gaan in Zuid-Afrika is natuurlijk echt super gaaf! Zoiets maakt niet iedereen mee. Lieke van der Hoorn en haar vriend krijgen de kans om wilde dieren te zien en te genieten van het heerlijke weer. Dat kan natuurlijk niet zonder luxe huisje om in te overnachten! Op de sociale media van Lieke komen verschillende foto’s en video’s voorbij van het prachtige huisje waar ze in mogen verblijven terwijl ze op vakantie zijn in Zuid-Afrika. Het is een redelijk groot verblijf waar ze heerlijk van elkaar, de zon én water kunnen genieten. Ze hebben namelijk een heerlijk zwembadje in de tuin.

Lieke van der Hoorn deelt video bij het zwembad

Lieke neemt het ervan, trekt haar aan en gaat bij het water zitten terwijl ze wordt gefilmd. Haar bestaat uit een klein topje en een nog kleiner broekje. Aan de ene kant is het zwarte stof en aan de andere kant is de stof wit. Terwijl Lieke op één kant gaat leunen, wordt ze gefilmd en kijkt ze ontzettend verleidelijk de camera in. Ze kijkt een aantal keer weg en dan weer terug de camera in. Hier wordt toch elke man spontaan verliefd op!? Op het laatst lacht ze lief terwijl ze een beetje verlegen wegkijkt. Wat een prachtige video, Lieke!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?