Video: Ondeugende Lieke van der Hoorn danst verleidelijk in kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model Lieke van der Hoorn maakt haar volgers gek met een heerlijk dansje in een nóg lekkerder jurkje!

Lieke van der hoorn maakt verleidelijke bewegingen voor camera

We hebben allemaal wel een tijd (gehad) waarin we even helemaal los willen gaan. Afgelopen periode was daar natuurlijk de perfecte gelegenheid voor. Allemaal feestdagen vlak achter elkaar is vaak een goed excuus om die flessen wijn open te trekken of om onder de biertap te gaan hangen. Influencers feesten misschien nog wel een tikkie harder dan mensen die minder of niet bekend zijn. Lieke van der Hoorn valt in ieder geval zeker onder de groep van hard feestende mensen. Op haar TikTok plaatst ze een video compilatie van haar Oudejaarsavond. Ze heeft een heerlijk jurkje aangetrokken en doet verleidelijke dansjes voor de camera. Haar jurkje is heerlijk kort en glinsterend. Aan de zijkant zit een scheur én de hals is heel laag uitgesneden. Lieke laat dus lekker veel huid zien. Op de verschillende filmpjes die aan elkaar zijn geplakt, doet Lieke een aantal heerlijke dansjes waarbij ze lekker in het rond staat te draaien en met haar achterste schudt.

@liekevdhoornNye 🥂🪩🫶🏼♬ son original – CAMILO

Lieke van der Hoorn loopt door Amsterdam in jurk met enorm gat

De meeste modellen gaan eigenlijk altijd uitermate goed gekleed de straat op. Ze moeten natuurlijk hun imago hoog houden, maar ook hun kasten hangen vol met merkkleding en andere prachtige verschijningen. Lieke van der Hoorn heeft vast ook allerlei mooie artikelen in haar kast hangen, want onlangs was het weer raak! Ze werd op straat gespot in een beeldschone outfit. Wat gelijk opvalt is de enorme leren jas die ze draagt. Daaronder lijkt het of ze een rok en een heel klein topje draagt. Niets is minder waar, want het is gewoon een jurk waar een heel groot gat in zit rondom de buikregio. Zou dat niet super koud zijn in deze wintermaanden? Vast wel, maar wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden. Haar hele outfit is zwart behalve haar tasje, die is spierwit. De derde slide van de reeks is een filmpje waarin Lieke een ontzettend verleidelijk knipoogje geeft aan de camera. Ze draait zich om en loopt weg. Wat is de blondine ook een prachtige verschijning! Vooral het gouden zonlicht dat op haar gezicht valt, doet haar veel goeds.
Lieke van der Hoorn trekt trui omhoog om achterkant te laten zien

Een tijdje geleden mocht Lieke van der Hoorn model staan voor het al-te-bekende merk Calvin Klein. Daarvoor trok ze een losse Calvin Klein spijkerbroek, Calvin Klein boxers en een dikke trui aan. De boxers komen boven haar broek uit, dus op de tweede slide trekt ze haar trui omhoog om het duidelijk te laten zien aan de camera. Daarmee krijgen we ook een goed uitzicht op haar achterste! Lekker bezig, Lieke. Deze content willen we vaker zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!