Foto: Lieke Martens gooit haar been hoog in de lucht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens is weer hard aan het trainen voor de komende wedstrijd. Hiervoor gooit de brunette haar been hoog in de lucht!

Lieke Martens speelt bij PSG, en dat is niet zomaar een club. De voetbalster traint elke dag hard voor de opkomende wedstrijden en hier worden dan ook de mooiste kiekjes van gemaakt. Zo ook nu weer, waar Lieke Martens haar been opvallend hoog de lucht in gooit. Relatief gezien dan; voetballers staan niet bekend om hun flexibele hamstrings!

Lenige Lieke Martens gooit been in de lucht voor camera

Lieke Martens traint natuurlijk iedere dag hard bij PSG, voor elke opkomende wedstrijd. De brunette is natuurlijk samen met mede-Nederlander Jackie Groenen één van de sterspeelsters in het team van ‘PSG Feminine’, dus die titel moet ze wel weten te behouden. Het account van het vrouwelijke team van PSG deelt regelmatig foto’s van hen training, en Lieke Martens schittert daar dan ook maar al te vaak op. Zo ook nu weer, waar Lieke Martens haar been flink de lucht in weet te gooien, en haar ware lenigheid naar voren komt. Op de foto zien we Lieke met vooral een vrij gefocust gezicht. Ze is geconcentreerd om de aankomende wedstrijd en lijkt dan ook weinig aandacht te hebben voor de fotograaf. Wel zien we de lenigheid van Lieke, en die lijkt er niet om te liegen. Wie ooit heeft gezegd dat voetballers en voetbalsters stijf zijn qua spieren, hebben het goed mis. Want Lieke bewijst het tegendeel op dit lenige kiekje!

Lees ook: Video: Lieke Martens kan knap kunstje met ballen van haar vriend

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PSG Féminines (@psg_feminines)

Ook Jackie Groenen in de spotlights bij vrouwelijk PSG

Ondanks dat Lieke Martens grotendeels de Nederlandse-superster is in het vrouwelijke elftal van PSG, betekent dat natuurlijk niet dat de brunette de enige Nederlandse is in het vrouwelijke team van PSG. Jackie Groenen heeft onlangs namelijk ook het vrouwenteam van de Franse hoofdstad mogen vergezellen! En mochten er nou toevallig ook kiekjes van deze blondine op de training online zijn gezet, na Lieke Martens. Het is de echte Nederland-show! Op de kiekjes zien we de bloedmooie blondine, wederom, in een opperste concentratie. De vrouwen hebben een belangrijke wedstrijd op komst, dus het is maar beter dat ze zich goed concentreren. Het levert hoe dan ook toch wel mooie plaatjes op. De twee Nederlandse stelen de show op het Instagram account van PSG Feminine!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PSG Féminines (@psg_feminines)

Nederlanders vallen goed in de smaak bij vrouwelijk PSG

Lieke Martens en Jackie Groenen lijken volledig de show te stelen in de Franse hoofdstad. De twee dames hun voetbalkwaliteiten liegen er niet om, en ze zijn dan ook vaste basisspeelsters in de ‘starting 11’. Lieke en Jackie zijn niet meer te stoppen, en heel Parijs lijkt verliefd te worden op dit Nederlandse duo. Zien we binnenkort een ware masterclass van de twee?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PSG Féminines (@psg_feminines)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd...