Foto: Leonie ter Braak verschijnt in volledig doorschijnende outfit in Het Pefecte Plaatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leonie ter Braak mocht weer in een bijzondere outfit op komen draven in Het Perfecte PlaatjeEr werd weer legendarische televisie gemaakt. 

De doorschijnende jurk van Leonie ter Braak

In Het Perfecte Plaatje werken verschillende BN’ers erg hard om de beste foto’s te maken. Daarbij moeten ze ook wel eens voor elkaars camera verschijnen. Zo ook Leonie ter Braak. Die mocht bij Daan Hoogervorst op de foto. En wat voor een foto! Het doet nog het meeste denken aan een zombie-Apocalyps als je de presentatrice zo ziet. Maar de schrikbarende look van Leonie ter Braak heeft ook mooie kanten. Zo schijnt de outfit die ze draagt bijzonder goed door. En daardoor krijg je weer meer van Leonie te zien dan waar je op had gehoopt. Leonie weet zichzelf zo meteen goed te presenteren. Kijk snel de foto hieronder en oordeel zelf wat je vindt van het bizarre voorkomen van Leonie.

Lees ook: Video: Leonie ter Braak krijgt het verschrikkelijk heet van model tijdens Het Perfecte Plaatje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daan Hoogervorst (@daanhoogervorst)

De schrikbarende look van Leonie ter Braak

De look van Leonie is op deze foto natuurlijk enorm anders dan hoe de presentatrice er in het dagelijks leven uit ziet. Voor haar, maar ook voor haar volgers, was deze look dus even schrikken. Maar uiteindelijk is Leonie wel blij dat ze het gedaan heeft. Nieuwe dingen uitproberen vindt de presentatrice dan wel weer heel erg leuk. Dus een keertje met zulke schrikbarende visagie en kleding op de foto is alleen maar leuk. Gelukkig hebben ze ook een beetje aan de volgers van Leonie gedacht met het maken van deze foto. Om de pijn iets te verzachten draagt Leonie een doorschijnend jurkje, waardoor je wel goed zicht hebt op het aantrekkelijke lichaam van de presentatrice. Dat leidt genoeg af, waardoor je de rest van de look niet eens meer ziet. Gelukkig maar, want Leonie ziet er nog steeds een klein beetje angstaanjagend uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by leonieterbraak (@leonieterbraak)

Leonie ter Braak doet het erg goed voor de lens

Het is niet het eerste moment en vast ook niet het laatste moment dat Leonie ter Braak voor de camera verschijnt in het Perfecte Plaatje. De knappe presentatrice doet menig mannenhart sneller kloppen met haar prachtige uiterlijk. Daar wil je als fotograaf dus een foto van maken, want dan weet je in ieder geval dat jouw foto leuk gevonden gaat worden. Met Leonie voor je lens kan je eigenlijk niet meer missen. Kijk maar naar de knappe presentatrice, van haar aantrekkelijk lichaam tot haar lieve glimlach. Ze heeft het allemaal. Leonie ter Braak weet met haar charmante overkomen iedereen die haar ziet te betoveren. Of dat genoeg is om straks Het Perfecte Plaatje te winnen, valt nog te zien, maar Leonie gaat in ieder geval haar uiterste best doen. De presentatrice is vastberaden om met de winst naar huis te gaan en heeft daar van alles voor over.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...