Video: Leonie ter Braak krijgt het verschrikkelijk heet van model tijdens Het Perfecte Plaatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijdens het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje wordt deelneemster Leonie ter Blaak verleid door haar model! Ze lijkt even te vergeten dat ze gewoon een man thuis heeft zitten!

Leonie ter Blaak in één klap verliefd op model tijdens Het Perfecte Plaatje

Leonie ter Braak, deelneemster van Het Perfecte Plaatje, krijgt het wel héél warm tijdens de fotoshoot met een knap model. Het lijkt erop dat ze niet alleen haar camera, maar ook haar hart verliest aan deze gespierde verschijning. Met rode wangen en klamme handen probeert Leonie zich te beheersen. Maar het is duidelijk dat ze haar best moet doen om niet flauw te vallen. Gelukkig weet ze zichzelf te herpakken en weet ze alsnog een prachtige foto te schieten van haar donkere adonis in het zwembad. Leonie geeft aan dat ze met haar model van alles kan maar nu nog een foto! Het is leuk om te zien dat Leonie niet bang is om haar gevoelens te tonen, en daar openlijk over spreekt tijdens de opnames van Het Perfecte Plaatje! Aan het eind van onderstaand fragment uit de aflevering vraagt Leonie zonder schaamte aan haar model of ze wil trouwen met haar waarop haar model volmondig ja zegt! Zou Leonie even vergeten zijn dat er thuis in Nederland ‘gewoon’ een man en kinderen op haar wachten?

Lees ook: Foto: Opgewonden Leonie ter Braak laat zich bespringen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Leonie ter Braak is stralend middelpunt van film De Tatta’s

Leonie ter Braak heeft op de gele loper van de filmpremière van De Tatta’s de show gestolen met haar opvallende en kleurrijke jurk. Ze zag er werkelijk prachtig uit terwijl ze voor de camera poseerde in haar bijzondere outfit. Met haar stralende glimlach en zelfverzekerde houding wist Leonie alle aandacht naar zich toe te trekken. Ze bewees maar weer eens dat ze niet alleen een fantastische presentatrice is, maar ook een hele leuke actrice. Ook zo’n filmpremière is dan uiteraard een eitje voor de blondine. Logisch ook, want iedereen lijkt enorm genoten te hebben van de film De Tatta’s, waarin Leonie één van de hoofdrollen had. De film scoorde zelfs zó goed, dat er nu al over een De Tatta’s 2 gesproken wordt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door leonieterbraak (@leonieterbraak)

Dit zijn de deelnemers van Het Perfect Plaatje

De nieuwe deelnemers van Het Perfecte Plaatje zijn bekend! We kunnen nu al niet wachten om te zien wat voor hilarische fotomomenten zij gaan creëren! Van Eloise van Oranje tot Rob Dekay en van Jaap Jongbloed tot Wildebras, het belooft een bijzonder divers en interessant gezelschap te worden. Eloise van Oranje mag dan wel van koninklijke afkomst zijn. Maar dat betekent niet dat ze niet van een goed potje fotograferen houdt. Als influencer en student aan de hotelschool heeft ze een oog voor detail en een creatieve geest die haar goed van pas zullen komen tijdens de fotowedstrijd. Rob Dekay, de singer-songwriter die bekend staat om zijn poëtische teksten en gevoelige nummers. Zal zich nu eens moeten bewijzen in de wereld van fotografie. Jaap Jongbloed, de presentator die altijd zo rustig en beheerst overkomt, zal zich nu misschien wel van zijn wilde kant laten zien.

En dan hebben we nog Tatum Dagelet, Wildebras en Numidia die stuk voor stuk hun eigen persoonlijkheid en expertise meebrengen naar de fotostudio. We kunnen niet wachten om te zien wie er uiteindelijk met de prijs vandoor gaat. En wie er stiekem een beetje jaloers zal zijn op de fotografische talenten van de andere deelnemers!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...