Foto: Leonie ter Braak gebruikt tong in expliciete fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leonie ter Braak heeft een erg interessante fotoshoot achter de rug. En daarin liet ze een wel heel expliciet plaatje zien. 

Het expliciete plaatje van Leonie ter Braak

De knappe presentatrice Leonie ter Braak is een van de meest bijzondere vrouwen van Nederland. Leonie weet precies hoe ze op een foto moet staan om een beetje verleidelijk over te komen. Maar natuurlijk kan dat niet zomaar normaal gaan. Leonie moet een klein beetje herrie schoppen en doet een aantal expliciete gebaren. Zo steekt ze op een van de foto’s zelfs haar middelvinger op naar de camera. Haar fans vinden het natuurlijk geweldig. Dit is precies hoe ze Leonie gewend zijn. Gelukkig zitten er bij de fotoreeks nog meer dan genoeg andere verleidelijke foto’s, zodat je van de volle glorie van Leonie ter Braak kan genieten.

Lees ook: Foto: Leonie ter Braak verschijnt in volledig doorschijnende outfit in Het Pefecte Plaatje
De spontane kant van Leonie ter Braak

Je ziet het vaker terug bij haar foto’s en video’s, maar Leonie ter Braak houdt ervan om lekker eigenwijs te doen en allerlei spontane acties uit te halen. Haar volgers zijn er inmiddels wel aan gewend, maar voor iedereen die haar niet kent kan Leonie overkomen als een stuiterbal. Maar natuurlijk wel een hele mooie stuiterbal. Op haar foto’s en filmpjes zie je vaak deze wilde kant van de presentatrice voorbij komen. Ze houdt zich dan ook zelden in. Dat is nergens voor nodig ook. De knappe presentatrice is gewoon lekker zichzelf en dat staat haar natuurlijk het beste. Met haar gekke blikken en middelvingers omhoog, weet Leonie ter Braak van elke fotoshoot weer een feestje te maken.
Leonie ter Braak heeft ook een rustige kant

De prachtige presentatrice heeft ook nog een hele rustige kant die de meeste mensen op foto’s niet zo snel te zien krijgen. Zo houdt ze bijvoorbeeld van wandelen en vindt ze het heerlijk om even een momentje voor zichzelf te nemen en te ontspannen. Dat is ook niet zo gek, want niemand is slechts één dimensionaal. Er zijn altijd meerdere kanten aan een persoon. Zo ook met Leonie. Hoewel ze soms een beetje verwilderd lijkt, heeft ze dus ook een hele rustige kant over zich. En die is natuurlijk minstens net zo leuk.
Leonie ter braak houdt van aparte foto’s

Zoals je ziet is Leonie ter Braak niet een standaard BN’er. Ze houdt er gewoon van om af en toe een beetje aparte foto’s te nemen en dat is natuurlijk helemaal oke. Sterker nog, haar fans vinden het helemaal geweldig. Die vinden sowieso elke foto die Leonie online zet natuurlijk goed. De knappe BN’er kan wat dat betreft weinig fout doen in hun ogen. Met elke foto die Leonie plaatst zijn ze helemaal in haar greep. En daar hoeft de knappe presentatrice maar weinig voor te doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!

Emma Heesters geniet intens van zomers boottochtje met beentjes omhoog (foto)

Emma Heesters gooit haar benen in de lucht tijdens een boottocht terwijl iedereen kan toekijken!