Foto: Lauren Verster laat beschadigd gezicht zien na grote fout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lauren Verster heeft niet op zitten letten en moet daar nu een grote prijs voor betalen. Ze laat haar beschadigde gezicht zien aan haar volgers. 

Presentatrice Lauren Verster heeft een klein ongelukje gehad met de zon. Daar heeft ze namelijk te lang in gestaan en daardoor heeft ze nu last van een gezicht vol met sproetjes. Je ziet door de sproetjes bijna niet meer dat je naar Lauren kijkt. Maar zelf zit ze er gelukkig niet zo mee. Vroeger was het nog erger, laat ze haar fans weten. Het trekt ook vanzelf weer weg. Gelukkig zijn er genoeg mensen die helemaal wild worden van sproetjes, dus die zijn momenteel door het dolle heen. De rest van Lauren haar volgers schrikt vooral van de heftige foto’s.

Lees ook: Video: Lauren Verster danst innig met man van lichte zeden

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren Verster (@laurenverster)

Lauren in de zon in de verenigde staten

Lauren is bezig met het maken van een nieuw programma. En daarvoor heeft ze veel moeten reizen, waaronder naar de Verenigde Staten. Hier heeft ze veel tijd ook in de kuststaten doorgebracht. De zon op deze plekken schijnt even wat harder en heftiger dan op andere plaatsen in de wereld. Daarom heeft Lauren ook zo’n last van haar sproetjes momenteel. Die komen nog even extra opzetten na zoveel uren in de zon. Eigenlijk had Lauren haar zonuren moeten beperken, maar ze doet alles voor een goed programma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren Verster (@laurenverster)

Lauren poseert op foto naast grote paal

Op onderstaande foto kan je zien hoe Lauren haar gezicht er normaal uitziet. Maar dat is niet het enige wat opvalt aan de foto. Lauren poseert namelijk naast een gigantisch grote paal. En daar lijkt ze zelf weinig moeite mee te hebben. Het is allemaal onderdeel van haar programma Lauren! waarin ze de wereld over reist op zoek naar onbekende werelden en gemeenschappen. Hier was ze aanwezig bij een stel dames die tot in de late uurtjes in een paal hangen. Misschien ook leuk voor Lauren om een keer te proberen. Voorlopig houdt Lauren het bij observeren, maar je weet natuurlijk nooit wat de toekomst brengt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren Verster (@laurenverster)

Lauren Verster maakt bijzondere avonturen mee in Lauren!

Tijdens haar reis over de wereld maakt Lauren de meest bijzondere dingen mee. Zo was ze te gast bij een polygame familie, met één man en drie vrouwen, bezocht ze paaldanseressen en ging ze op onderzoek bij een Joodse gemeenschap. Lauren pakt zo heel divers meerdere culturen en leefwijzen mee. Het is een heerlijke baan voor de avontuurlijke Lauren, die continu nieuwe dingen wilt leren en nieuwe ervaringen wilt opdoen. Als het aan haar ligt komen er dus nog heel veel seizoenen van Lauren!, maar dan moet ze alleen niet vergeten om de zon een klein beetje te vermijden. Anders heeft ze straks weer zo’n last van haar sproetjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!