Foto: Knappe wielrenster Puck Moonen laat haar perfect ronde zitvlak de show stelen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wielrenster Puck Moonen flaneert flink in het buitenland met haar royale ronde zitvlak. De brunette laat iedereen twee keer achterom kijken als ze langsloopt.

Puck Moonen laat haar flinke achterkant zomaar zien

De knappe Puck Moonen weet precies wat haar sterke kanten zijn wat betreft haar . Zo zie je Puck regelmatig op een bepaalde manier poseren, want ze weet precies wat haar volgers graag van haar willen zien. Waar de brunette eerst alleen nog maar foto’s en video’s plaatste van haar sport wielrennen, is dat nu al heel erg aan het veranderen. Zo is Puck niet alleen meer sportvrouw maar ook een ware influencer met vele mannen achter zich aan. Dit is ook niet gek want iedereen blijft zich maar verbazen over de grote zitvlakken van Puck. Op onderstaande fotoreeks is Puck te zien in Edinburgh, in Schotland. Zo straalt Puck van top tot teen in haar strakke cargo broek die haar rondingen perfect laat zien. De brunette is mee naar Schotland gereisd voor onder andere haar vriend Callan O’Keeffe. Hier waren ze samen naar het KnockHill Circuit, maar dat was vooral erg nat vertelt Puck. Ook heeft ze niet zo’n geluk gehad om haar laatste tripjes, want Puck schijnt nogal onhandig te zijn. Zo heeft de brunette haar MacBook deels gebroken in Mykonos, om vervolgens haar telefoon volledig kapot te maken in Schotland. Dat betekent dat Puck snel nieuwe spullen moet aanschaffen om in contact te blijven met de buitenwereld. Al zegt de wielrenster zelf dat het een best relaxte tijd was met weinig toegang tot alles.
Puck Moonen geniet van koffie in mega strak sportpakje

Na alle reisjes van Puck Moonen naar Griekenland en Schotland deze zomer zegt de brunette blij te zijn om ook weer thuis te komen. Zo is Puck blijkbaar een beetje verslaafd aan haar dagelijkse koffiemomentjes. Dit is natuurlijk niet heel gek, want Puck kan de cafeïne goed gebruiken voor al haar dagelijkse trainingen met de wielrenfiets en daarbuiten. Ook is Puck een samenwerking aangegaan met een koffiemerk die gespecialiseerd zijn in espressomachines. Daarom heeft Puck haar eigen apparaat en daar is ze erg blij mee. Zo is Puck zelfs zo druk met haar koffie dat ze nog in haar strakke sportpakje staat en haar helm niet eens af heeft gedaan. Op de derde foto van de reeks op Instagram is Puck haar kat te zien samen met een ontbijtje en koffie. Daarom schrijft de brunette sarcastisch bij het bericht dat ze haar kat natuurlijk het meest heeft gemist.

Lees ook: Foto: Wielrenster Puck Moonen heeft over overduidelijk bloedheet in doorschijnend jurkje

Puck Moonen kruipt als stoere vrouw achter het stuur

Nu Puck Moonen samen is met haar vriend heeft de brunette ineens ook te maken met een andere sport; namelijk de Formule 1. Puck haar vriend Callan O”Keeffe geeft trainingen aan F1 coureurs en heeft dan ook zijn eigen sim. Van deze mogelijkheid maakt Puck goed gebruik. Zo kruipt de brunette snel achter het stuur om te laten zien wat ze kan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!