Foto: Wielrenster Puck Moonen heeft over overduidelijk bloedheet in doorschijnend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen laat al haar troeven zien in een doorschijnende jurk. De wielrenster poseert voor een prachtig uitzicht en geeft haar meest intense blik..

Puck Moonen poseert in dunne jurk met prachtig uitzicht

Het was eindelijk tijd voor een uitgebreide vakantie voor Puck Moonen. De wielrenster heeft op haar Instagram account aangegeven dat ze na jaren alleen maar trainen en trainen niet doorhard hoe lekker een vakantie in het buitenland eigenlijk wel niet is. Zo zei Puck in geen tien jaar écht op vakantie te zijn geweest. Gelukkig is dat deze zomer helemaal goed gekomen, doordat Puck uitgebreid op vakantie is gegaan met haar vriend Callan O’Keeffe. De twee zijn helemaal verliefd op elkaar en een gelukkig koppel. Hiervoor wou Puck dus wel even een uitzondering maken om niet elke dag te hoeven fietsen en op vakantie te gaan. Het resultaat voor haar carrière als influencer mag er dan zeker wel wezen. De foto’s die Puck plaatst van haar deelname aan wielerwedstrijden zijn natuurlijk heel leuk. Maar, de vakantie foto’s van Puck Moonen overtreffen dat wel enorm.

Zo is op bovenstaande fotoreeks te zien hoe goed Puck Moonen eruit ziet met een kleurtje en in een mooie jurk. De brunette straalt op de eerste foto in een lange gele jurk, die wel erg doorschijnend is. Hierdoor wordt de foto nóg spannender. Ook helpt de locatie en het uitzicht erg mee voor een prachtige foto. Zo poseert Puck ergens op de top van een gebouw op het Griekse eiland Mykonos. Op de andere foto’s is Puck ook te zien in de gele jurk, maar dan iets meer in actie. Zo geniet ze op de laatste foto lekker van een ijsje om wat verkoeling te zoeken.

Puck Moonen trekt magische blauwe jurk aan

Naast mooie foto’s van Puck Moonen haar jaloersmakende droomvakantie plaatst ze ook een leuk spontaan filmpje. Op onderstaand filmpje is namelijk een erg blije Puck te zien die aan het rennen is over de Griekse straten. Het lijkt erop dat de brunette erg hongerig is en snel wil eten. Bij de foto schrijft ze dan ook in het Engels dat ze op weg gaat om vlees te eten. Een beetje een bijzonder bijschrift, maar goed. Het scheelt dat Puck er erg mooi uit ziet om uiteten te gaan en dat maakt veel goed. Zo draagt de wielrenster een lange blauwe jurk die heel mooi om haar heen vloeit. Puck haar bruine haren hangen los om haar heen en ze draagt hakjes met een vetertje om de outfit af te maken.

Lees ook: Foto: Puck Moonen maakt vriend gek in badpak vol met gaten

Puck Moonen maakt al haar volgers jaloers door vriend

Alle volgers van Puck Moonen dachten een hele lange tijd nog kans te maken bij de toen nog single wielrenster. Helaas is deze periode voorbij, want de brunette is hartstikke bezet. Zo is op onderstaande video te zien hoe goed Puck en haar vriend het voor elkaar hebben. De twee poseren uitgebreid om de voorkant van een boot onder de Griekse zon.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.