Foto: Knappe Jip van den Bos maakt Oranjezomer-kijker warm voor Tour de France

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vergeet Merel Ek en Roxane Knetemann, deze verslaggeefster wordt de hit van De Oranjezomer. Jip van den Bos laat mannenharten sneller kloppen. 

Jip van den Bos gaat helemaal los in De Oranjezomer

De knappe blondine is de nieuwste aanwinst voor De Oranjezomer, het programma dat jou de hele zomer lang voorziet van het laatste nieuws omtrent sportende Nederlanders. En Jip van den Bos mag zich nu officieel lid van het team noemen. De aantrekkelijke verslaggeefster is bij het publiek nog redelijk onbekend, maar geloof ons, ze wordt je nieuwe favoriete verslaggeefster na het zien van deze foto’s!

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks streelt gast onder tafel tijdens uitzending Oranjezomer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JIP VAN DEN BOS (@jipvandenbos)

Jip van den Bos is een heerlijke verschijning

Om even kennis te maken met de diverse kanten van Jip van den Bos, is hier een spannende reeks foto’s van de knappe blondine. Ze heeft gelijk verschillende setjes kleren aangetrokken om ervoor te zorgen dat je haar op diverse manieren ziet. Zo heb je wat diverse opties, sommige meer zomers en sommige meer verleidelijk, om Jip wat beter te kunnen bekijken. Jip van den Bos vindt het zelf ook niet erg dat er zoveel mannen naar haar kijken. Bij De Oranjezomer is dat namelijk niet anders. Wel zijn er heel veel mannen die op dit moment beoordelen wat ze van de aantrekkelijke blondine vinden. Maar het bewijs is reuze, Jip van den Bos is een enorm verleidelijke dame die je simpelweg vaker moet zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JIP VAN DEN BOS (@jipvandenbos)

Jip van den Bos uitstekende persoon om over Tour de France te praten

De aantrekkelijke blondine is de uitgelezen persoon om het een en ander over de Tour de France te kunnen vertellen bij De Oranjezomer. De knappe dame heeft namelijk zelf ook jaren gefietst op hoog niveau. Tegenwoordig houdt ze zich liever bezig met praten over de snelle sport. Maar dat betekent niet dat ze niet nog steeds af en toe op een fiets stapt om een even een snelle ronde neer te zetten. Jip kan dat namelijk nog steeds uitstekend. En ze ziet er in een strak fietspakje natuurlijk ook gewoon heel erg leuk uit. De knappe blondine heeft echt wel een idee waar ze over spreekt en dat maakt haar dan ook zo ontzettend leuk om naar te luisteren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JIP VAN DEN BOS (@jipvandenbos)

Jip van den Bos eet van twee walletjes

De knappe blondine is niet alleen maar verslaggeefster voor De Oranjezomer, maar werkt ondertussen ook voor Eurosport. De knappe oud wielrenster weet zo optimaal haar kansen te benutten. En dat is natuurlijk erg fijn voor de mooie blondine. Die kan op die manier continu over haar favoriete sport praten en er ook nog eens voor betaald krijgen. Dat is nog eens een fijn gevoel. En de aantrekkelijke verslaggeefster doet dat dan ook met enorm veel plezier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?