Foto: Hélène Hendriks streelt gast onder tafel tijdens uitzending Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks mag de hele zomer lang jou alles over sport gaan vertellen tijdens De Oranjezomer. Maar de uitzending verliep een beetje vreemd. 

Waar gaat de hand van Hélène Hendriks heen?

De knappe blondine deed haar hand heel even stiekem onder de tafel laten glijden tijdens de laatste uitzending van de Oranjezomer. Waar ging haar hand nou precies heen? Nou, daar hebben we vanwege een gedeelde foto eindelijk antwoord op. Hélène Hendriks wist namelijk even haar kleine harige vriend te bevredigen onder de tafel. Gelukkig ging het om haar hond en een beetje gekriebel aan zijn vacht. Het was dus maar een vals alarm. wel bijzonder natuurlijk dat Hélène Hendriks haar hond mee mag nemen naar de studio. Maar goed, er zijn wel eens gekkere dingen gebeurd in deze studio, zoals bijvoorbeeld de spannende filmpjes die Wilfred Genee op zet als Merel Ek weer in de studio is.

Lees ook: Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vandaag Inside (@vandaaginside)

Hélène Hendriks wordt continu goed in de gaten gehouden

Natuurlijk zijn er meerdere mensen goed aan het opletten of Hélène Hendriks wel goed haar best doet. Het is natuurlijk wel een klein beetje een gok om de mannen van VI tijdens de zomer lekker vrij te geven en De Oranjezomer door Hélène te laten presenteren. Maar ze heeft de beste quality control manager die er is. Haar hond Bobbie komt namelijk om de zoveel tijd even polshoogte nemen wat Hélène Hendriks nou allemaal precies aan het doen is. Al is Bobbie natuurlijk wel een beetje om te kopen. Als Hélène haar werk niet goed doet, hoeft ze de trouwe viervoeter alleen maar een beetje achter zijn oor te krabben en het zit weer goed. Ach, het is natuurlijk beter dan helemaal geen controle op het werk van Hélène Hendriks. En blijkbaar werkt het, want Hélène doet het vooralsnog erg goed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vandaag Inside (@vandaaginside)

Hélène Hendriks is elke werkdag te zien

De komende tijd ben je nog niet af van Hélène Hendriks. Want de aantrekkelijke blondine is elke werkdag te zien bij De Oranjezomer. Voor de mensen die Hélène al een beetje begonnen te missen bij VI is dat natuurlijk zeer goed nieuws. En je hoeft niet bang te zijn, want Hélène hoeft het natuurlijk niet zelf te doen de hele zomer lang. De knappe presentatrice wordt gewoon bijgestaan door een aantal zeer aantrekkelijke en bijzondere vrouwen. Merel Ek en Noa Vahle staan bijvoorbeeld ter beschikking van de aantrekkelijke blondine om haar te helpen met de uitzendingen. Met deze vrouwen aan haar zijde kan het haast niet anders dan dat Hélène Hendriks van elke uitzending een grandioos succes maakt. De knappe blondine en haar team aan powervrouwen kan je elke werkdag bewonderen tijdens De Oranjezomer. Dat maakt de avond toch wel stukje fijner zo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vandaag Inside (@vandaaginside)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.