Foto: Klusbabe Martine Beijer van Eigen Huis & Tuin maakt kijker wild met krap shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige blondine Martine Beijer van Eigen Huis & Tuin weet tijdens haar korte momenten in het programma altijd iedereen te betoveren.

De klusbabe van dit moment, Martine Beijer, laat zichzelf van haar beste kant zien

Tijdens het televisieprogramma Eigen Huis & Tuin zit er af en toe een ‘doe het zelf’-item tussen van deze aantrekkelijke dame die in haar werkplaats iets in elkaar zet. Veelal zie je Martine Beijer aan de slag met houtwerk of iets dergelijks. En dat vinden de mannen die kijken dan toch wel interessant. Een vrouw die met haar handen aan de slag kan. Dat is toch wel iets wat de meeste mannen nog steeds beschouwen als mythe. Maar Martine Beijer bewijst dat handige vrouwen er echt wel zijn. En dat ze er ook nog eens heel erg goed uit kunnen zien. Je begrijpt wel dat dit item tijdens Eigen Huis & Tuin steeds hét kijkcijferkanon van het programma is. Martine Beijer heeft zelf trouwens heel goed in de gaten waarom mensen op haar Instagrampagina komen. En daarom plaatst ze ook de meest spannende foto’s voor hen.

Martine Beijer aan het werk met haar handen

Zoals je kan zien gaat Martine Beijer zonder moeite aan de slag met haar handen. En dat vinden de meeste mannen natuurlijk ontzettend interessant om te zien. Haar foto’s scoren dan ook ontzettend goed op Instagram. De knappe blondine weet namelijk precies wat alle mannen graag willen zien en is niet de moeilijkste daarin. Ze helpt graag een handje.

Een mooie dame in strakke shirts

Martine Beijer weet dat de mannen die op haar Instagram pagina komen haar het liefste zien in allerlei strakke outfits. En daar heeft ze zo te zien helemaal geen problemen mee. Ze trekt elke keer een heerlijk strak topje aan om ervoor te zorgen dat haar volgers ook een beetje wat te genieten hebben. Elke keer dat Martine een foto online zet, is het weer smullen geblazen.

De knappe blondine, Martine Beijer, is niet bang om handen vies te maken

Je kan op haar foto’s trouwens zien dat Martine ook niet doet alsof. Ze staat soms echt met haar handen in het werk. Ze is ook zeker niet bang om haar handen vies te maken. Onder het vuil gaat Martine gewoon op de foto. De knappe blondine bewijst zo gelijk maar weer dat ze niet zo ijdel is. En het maakt haar meteen een heel stuk leuker.

De intieme blik van Martine Beijer maakt mannen zwak in de knieën

De aantrekkelijke blondine heeft ook nog eens een heerlijk intieme blik die ze maar al te graag inzet bij het maken van haar heerlijke foto’s. En dat zorgt er dan weer voor dat ze alle mannen die op haar Instagram pagina komen meteen weet te betoveren. De aantrekkelijke blondine kan zonder moeite iedereen in een handomdraai voor zich zien te winnen. En dat is toch wel een bijzonder talent van deze heerlijke blonde klusbabe.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?