Foto: Klaasje Meijer balanceert op rand afgrond na vertrek K3

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na haar vertrek bij K3 is zangeres op het randje van de afgrond beland. Vrij letterlijk, want ze doet mee aan het programma The Big Balance.

Zangeres Klaasje Meijer nam recent afscheid van de populaire meidengroep K3. Haar vervanger is inmiddels begonnen en K3 draait weer op volle toeren. maar ook Klaasje is weer bezig met een aantal nieuwe projecten. De eerste daarvan is het programma The Big Balance. en haar deelname aan dit programma levert een aantal prachtige plaatjes op. Klaasje wacht namelijk de zenuwslopende taak om op 35 meter hoogte over een lijn te lopen in de Johan Cruijf Arena. Klaasje laat even zien hoe stoer ze is.

Lees ook: Schrik niet: door deze auditie kwam Klaasje Meijer bij K3
Nieuwe uitdaging Klaasje Meijer na vertrek K3

Begin Februari werd bekend dat Klaasje K3 zou verlaten. Sinds dat moment is de bloedmooie blondine druk bezig geweest met het zoeken van nieuwe uitdagingen. Hoewel muziek voor Klaasje echt de focus heeft, vindt ze het ook erg leuk om programma’s als deze mee te pakken. Terwijl haar voormalige collega’s zochten naar een nieuw K3-lid, was Klaasje al bezig met de voorbereidingen van The Big Balance.

Foto van Klaasje in The Big Balance

Klaasje en de andere kandidaten krijgen vier maanden de tijd om de nodige technieken aan te leren om de opdrachten uit te kunnen voeren. Het ultieme doel? Over een lijn lopen boven het veld van de Johan Cruijff Arena. En voor Klaasje zag dat er ongeveer zo uit:

Hélène Hendriks presenteert The Big Balance

Klaasje is niet het enige bekende gezicht in het spannende nieuwe programma. De presentatie ligt namelijk in handen van niemand minder dan Hélène Hendriks. De prachtige presentatrice die je voornamelijk kent van haar werk bij de mannen van VI is ook begonnen aan een nieuwe uitdaging. Ze mag voor SBS6 een aantal programma’s presenteren en een van de eerste daarvan is dus The Big Balance.

Klaasje heeft vroeger geturnd

Klaasje heeft een ruime voorbereiding voor het programma. Niet alleen heeft ze een aantal maanden heel uitvoerig getraind voor de opnames, ook heeft ze een bepaalde voorsprong te pakken. Klaasje heeft namelijk vroeger op turnen gezeten. Daarom is ze ook zo lenig als ze over een podium heen moet dansen. Het geeft haar een mooi voordeel in het programma.

Zou Julia Boschman van K3 dit óók beter kunnen

In K3 is Klaasje inmiddels vervangen door Julia Boschman. Volgens sommige is Julia een beter K3 lid dan Klaasje was. Zelfs de andere leden van K3 lijken dit te beamen. Maar zou Julia het net zo goed doen als Klaasje in een programma als The Big Balance? Je moet namelijk toch een bepaalde aantrekkingskracht hebben voor televisie die anders is dan een meidengroep als K3. Al lijkt Julia ook, net als Klaasje, best een wilde dame te zijn.

Wordt The Big Balance een succes?

Of The Big Balance een succes wordt is nog afwachten. Wel heeft het een enorme succesformule te pakken in theorie. Niet alleen de prachtige Klaasje Meijer, maar ook de beeldschone Hélène Hendriks zijn van de partij. Het is een spannend programma om naar te kijken en het is een concept wat nog niet eerder op televisie te zien is geweest. Hopelijk wordt het dus een succes zodat je nog meer van Klaasje en Hélène te zien krijgt in het vervolg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!