Foto: Kim-Lian van der Meij ligt wijdbeens op bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian van der Meij komt haar nest niet uit. Daar ligt ze veel te lekker voor. Ze heeft wel een beetje een aparte slaappositie.

Kim-Lian van der Meij is, zoals menig man wel weet, naast Musicalster ook nog eens moeder. Die hebben meestal weinig tijd voor zichzelf en focussen zich volledig op de kinderen, zo ook de zangeres. Maar één dag in het jaar staat in het teken van het zwaarste beroep in de wereld en die dag is moederdag. Dit jaar is dat op 8 mei en Kim-Lian stipt dat maar eens even dik aan. Ze wilt niet alleen dat ze zelf in de watten wordt gelegd maar deelt online dat ze haar comfortabele slaapplaats ook nog eens uitdeelt aan moeders. Althans, dat doet eigenlijk Douxe Store. Kim Lian mag met foto’s de boel promoten. En dat doet ze met succes!

Kim-Lian van der Meij geeft instructies

Het gaat dus om een promotie, in plaats van een instructie van de zangeres. Wil je een leuk en bijzonder dekbedovertrek winnen? Dan heeft Kim-Lian wel wijze raad. Volg dan simpelweg Douxe Hotel online. Natuurlijk moet je dan wel iemand taggen in de post van Kim-Lian. Hopelijk tagged iedereen zijn eigen moeder, maar moeders kunnen zichzelf ook gaan taggen uiteraard. Wanneer je wint, als deelnemer van de dromerige actie? Dat hoor je dit weekend. Ruim op tijd voor de belangrijkste dag van het jaar krijg je dus het dekbedovertrek binnen voor de belangrijkste persoon in je leven.

Ook een exemplaar voor Kim-Lian?

Kim-Lian is natuurlijk, als goede moeder, de belangrijkste persoon in het leven van haar kinderen. Drie heeft ze er in totaal. Zelf maakt ze stiekem dus misschien we indirect veel kans om haar reeds geteste en goedgekeurde dekbedovertrek thuis terug te vinden. Het lijkt allemaal erg comfortabel aan de foto’s te zien. Voor de drukbezette zangeres, die bijklust op televisie in het theater en dus ook nog eens online, is zo’n comfortabel dekbedovertrek eigenlijk meer een ‘must’ dan een wens.

Hectische zangeres valt bijna in slaap

Onlangs was de musicalster met gouden stem en gouden glimlach nog erg actief met haar rol als Maria Magdalena voor de 2022 versie van The Passion. Na jaren zingen is haar stem nog steeds prachtig en haar uitstraling ook. Het verbaast ons weinig dat Douxe Hotel de ervaren, maar nog steeds erg actieve BN’er heeft gevraagd om even uit te rusten op hun matras. Het lijkt alsof het dag- en nacht schema van Kim-Lian elke dag net zo onvoorspelbaar is als zijzelf. Maar de veertiger lijkt er alleen maar vrolijker door te worden. Als je voor een powernap ook nog eens betaald krijgt is dat natuurlijk ook wel logisch.

Niet zomaar een dekbed

Het dekbed waar Kim-Lian op uitstrekt is een bijzondere. Het mag dan wel van Douxe Hotel zijn, een Nederlandse beddenwinkel, maar de soort komt uit het verre Egypte. Speciaal voor moederdag is die ingevlogen. Dat, of Douxe Hotel had de dekbedovertrekken nog in bulk over en deelt ze dan nu maar uit tijdens een speciale actie. Er lijkt in ieder geval genoeg animo voor. De Instagram post wordt druk bezocht en er worden heel wat moeders getagged. Moeder Kim-Lian heeft in ieder geval haar doel volbracht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!