Foto: Kim-Lian van der Meij is topje kwijt op strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian van der Meij deelt een opvallende foto via Instagram. De presentatrice lijkt haar topje te zijn kwijtgeraakt tijdens een strandbezoekje…

Kim-Lian van der Meij is in Italië! De presentatrice deelt via Instagram verschillende kiekjes van deze familie-trip. Via haar story deelt ze hoe de hele heenreis verloopt. En die ziet er dan ook ontzettend gezellig uit. Het begint met een video in Denemarken, Kim-Lian zet erbij “The beginning of our trip“. Enkele uren later bevinden Kim-Lian en haar gezinnetje zich in Duitsland. Kim-Lian filmt hoe ze nog steeds lekker aan het rijden zijn, tussen de bergen door. Naarmate de presentatrice en haar gezinnetje dichterbij komen, naderen ze Oostenrijk. Ook hier deelt ze weer een video van, om haar volgers up-to-date te houden! En dan, zijn ze er eindelijk, met de kinderen op de achterbank bij hun eerste bestemming; Camping Marina Di Venezia. Kim-Lian geniet van het warme weer en besluit dan ook om een lekkere plons te nemen. Maar één foto was wel heel opvallend..

Kim-Lian van der Meij vergeet topje in de hete zon

Ook deelde Kim-Lian van der Meij een uiterst opvallende foto, vanaf het strand. Hier is te zien hoe Kim-Lian lekker op het warme strand aan het genieten is. Althans, warm, het ziet er wel vrij bewolkt uit. Waarschijnlijk was het nog steeds flink benauwd in Italië, dus was deze outfit van de presentatrice vrij terecht. Alleen één ding viel op, Kim-Lian heeft geen topje aan. Zou ze deze vergeten zijn, of zou ze gewoon lekker zoner kleding willen zonnen? In ieder geval lijkt het de presentatrice niet uit te maken, want ze poseert alsnog gewoon voor de foto. Met natuurlijk wel het een en ander bedekt, want anders zou het niet online mogen staan op Instagram. Maar deze benauwde foto blijft niet onopgemerkt..

Lees ook: Kim-Lian doet ordinair dansje achter de schermen bij The Passion

Dorstige Kim-Lian van der Meij slurpt gretig

Onlangs deelde Kim-Lian van der Meij nog een extreem opvallende foto. Op deze foto was namelijk te zien hoe de presentatrice ontzettend dorstig was, en een zweterige foto deelt met dit koude drankje. We zien Kim-Lian door twee rietjes zuigen van haar cocktail, terwijl ze aan het zweten is, en het liefste gewoon een plons wilt nemen. Dat zegt ze zelf ook; “What can is say?! It is hot, i am thirsty and in a hurry…to get back in the water“. Duidelijk te zien is, dat Kim-Lian het ontzettend heet heeft. Ze probeert dan ook zo snel mogelijk dit drankje te drinken, want ze kan niet wachten tot ze weer kan zwemmen. Want met het warme weer in Italië, is het niet meer te houden. Tóch levert deze zweterige foto een mooi plaatje op. En we kunnen er nog meer verwachten, want Kim-Lian houdt haar volgers goed op de hoogte van d’r vakanties.. 

Lees ook: Video: Kim-Lian van der Meij geniet van zon tijdens warm boottochtje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...