Video: Kim-Lian van der Meij geniet van zon tijdens warm boottochtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian van der Meij is klaar voor de zomer. Dat kan je wel zien in deze hete video van haar op een boot. 

Dat Kim-Lian houdt van een beetje warmte, dat was inmiddels wel bekend. Ze had het ook enorm naar haar zin tijdens de warme opnames van Wie is de MolMaar ook in haar privéleven geniet de prachtige presentatrice enorm van de warme zonnestralen. Zo heeft ze laatst een heerlijk boottochtje met vriendinnen gedaan in de zomerse temperaturen. Daar moest natuurlijk ook even een video van gemaakt en gedeeld worden. En die spreekt boekdelen. Kim-Lian had het duidelijk naar haar zin.

Lees ook: Foto: Kim-Lian van der Meij ligt wijdbeens op bed

Kim-Lian geniet intens van warme zon

Met een flinke lading zonnebrand op en haar zonnebril en petje tegen het felle licht, gaat Kim-Lian met haar vriendinnen het water op. Ze zijn klaar voor een heerlijk middagje in de zon. Ze hebben allemaal hun zwemkleding al aangetrokken voor het geval ze even de verkoeling willen opzoeken of één van hen per ongeluk overboord gaat. Zo te zien genieten de vrouwen enorm van hun middagje uit. Kim-Lian steekt nog even haar duim omhoog om extra te laten weten dat ze plezier heeft. Er wordt door Kim-Lian intens genoten van de warme zon. Al heeft Kim-Lian vaker dat ze het erg naar haar zin heeft als ze onder de zon is.

Kim-Lian bruint lekker bij

Eén van de favoriete dingen van Kim-Lian om te doen is om lekker in de zomerse zon te gaan liggen en een beetje bij te bruinen. Zo pakt ze nog snel even vitamine D en krijgt ze nieuwe energie. Kim-Lian houdt er wel van om een beetje bij te kleuren. Ze ziet er na een middagje zonnen dan ook beeldschoon uit. Hoe vaker Kim-Lian in de zon door mag brengen, des te blijer de presentatrice is. Een beetje in de zon door de natuur kunnen lopen of een stukje varen op het water zijn dan ook echt bijzondere uitstapjes voor haar. Maar een middagje zonnen in de tuin doet de presentatrice dus ook al goed.

Kim-Lian wordt gelukkig van een beetje zon in haar leven

De zon zorgt ervoor dat Kim-Lian helemaal gelukkig wordt. Als de zon begint te schijnen, laat Kim-Lian alles vallen en gaat ze zo snel mogelijk naar buiten. Ze probeert dan snel te kijken of waar ze mee bezig is op dat moment, bijvoorbeeld haar teksten leren, ook in de open lucht kan. Zo kan Kim-Lian haar liefde voor de zon makkelijk combineren met haar dagelijks leventje. En dat is fijn, want zo haalt Kim-Lian veel meer plezier uit haar leven. De zon maakt Kim-Lian een stuk vrolijker, waardoor alles wat ze doet een stukje makkelijker lijkt te gaan en ze meer energie heeft. Als je het Kim-Lian vraagt mag de zon dus elke dag lekker fel schijnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!