Foto: Kim-Lian lacht als Joker in Wie is de Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian van der Meij is een van de meest knappe kandidaten in het programma Wie is de Molen die status houdt ze ook met haar nieuwe look. 

Zangeres en presentatrice Kim-Lian van der Meij is een van de meest aantrekkelijke vrouwen van Nederland. Dat merk je wel aan alle spannende foto’s die ze altijd naar haar social media upload. Daaraan kan je goed zien hoe knap de presentatrice eigenlijk is. Tegenwoordig doet ze mee aan het spannende programma Wie is de Mol? waar ze elke week een aantal leuke, grappige of ingewikkelde opdrachten moet uitvoeren om zoveel mogelijk geld voor de pot te verzamelen. En al die opdrachten leveren natuurlijk ook weer op hun beurt een hoop leuke foto’s op. Bij een van de laatste opdrachten zat Kim-Lian haar gezicht helemaal onder de taartresten. En dat leverde haar een lach op die een beetje lijkt op die van de Joker.

Lees ook: Kim-Lian van der Meij gaat op de kniëen voor intense foto
Kim-Lian heeft iets met Jokers op spannende foto’s

Hoewel de joker natuurlijk een van de belangrijkste voorwerpen is in Wie is de Mol? betekent dat nog niet dat de kandidaten er als een uit hoeven te zien. Kim-Lian heeft duidelijk deze memo niet meegekregen en besluit zich als de Joker uit DC Comics te verkleden met de resten van een taart waar ze met haar hoofd in dook. Het was daarmee ook een beetje een smerige opdracht deze week. Maar het leverde wel een hoop gelach en applaus van de mensen thuis op. en natuurlijk geld voor de pot. Daarbij ziet Kim-Lian er op de foto nog steeds echt beeldschoon uit, zelfs met een brede lach gemaakt van taart. Met die look kan ze echt wel thuis komen.

Kim-Lian is de meest veelbelovende kandidaat van Wie is de Mol?

als je haar social media kanalen een beetje in de gaten houdt dan valt je op dat Kim-Lian van der Meij een van de meest fanatieke en enthousiaste kandidaten van WIDM ooit is. Dat betekent dat ze intens heeft genoten van haar deelname aan het programma en niet kan wachten om alle leuke en gekke momenten met iedereen te kunnen delen. Van iemand met zoveel enthousiasme verwacht je dat ze niet in de eerste paar afleveringen naar huis zijn gevlogen. Dat maakt van Kim-Lian een van de meest veelbelovende kandidate dit seizoen, want haar continue enthousiasme zou een teken kunnen zijn dat ze het tot de laatste momenten heeft volgehouden.
Kim-Lian heeft goede moed op leuke foto

Zelf blijft Kim-Lian in het programma erg alert en heeft een positieve houding. Ze blijft het spelletje tot nu toe altijd goed meespelen. Dit is de kas waar ze haar hele leven op gewacht heeft. Als je het programma een beetje volgt kan je zien dat Kim-Lian goede moed heeft om de Mol te kunnen vinden. Als het aan haar ligt gaat ze aan het einde van de rit naar huis met het prijzengeld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.