Foto: Kim-Lian lacht als Joker in Wie is de Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian van der Meij is een van de meest knappe kandidaten in het programma Wie is de Molen die status houdt ze ook met haar nieuwe look. 

Zangeres en presentatrice Kim-Lian van der Meij is een van de meest aantrekkelijke vrouwen van Nederland. Dat merk je wel aan alle spannende foto’s die ze altijd naar haar social media upload. Daaraan kan je goed zien hoe knap de presentatrice eigenlijk is. Tegenwoordig doet ze mee aan het spannende programma Wie is de Mol? waar ze elke week een aantal leuke, grappige of ingewikkelde opdrachten moet uitvoeren om zoveel mogelijk geld voor de pot te verzamelen. En al die opdrachten leveren natuurlijk ook weer op hun beurt een hoop leuke foto’s op. Bij een van de laatste opdrachten zat Kim-Lian haar gezicht helemaal onder de taartresten. En dat leverde haar een lach op die een beetje lijkt op die van de Joker.

Lees ook: Kim-Lian van der Meij gaat op de kniëen voor intense foto

Kim-Lian heeft iets met Jokers op spannende foto’s

Hoewel de joker natuurlijk een van de belangrijkste voorwerpen is in Wie is de Mol? betekent dat nog niet dat de kandidaten er als een uit hoeven te zien. Kim-Lian heeft duidelijk deze memo niet meegekregen en besluit zich als de Joker uit DC Comics te verkleden met de resten van een taart waar ze met haar hoofd in dook. Het was daarmee ook een beetje een smerige opdracht deze week. Maar het leverde wel een hoop gelach en applaus van de mensen thuis op. en natuurlijk geld voor de pot. Daarbij ziet Kim-Lian er op de foto nog steeds echt beeldschoon uit, zelfs met een brede lach gemaakt van taart. Met die look kan ze echt wel thuis komen.

Kim-Lian is de meest veelbelovende kandidaat van Wie is de Mol?

als je haar social media kanalen een beetje in de gaten houdt dan valt je op dat Kim-Lian van der Meij een van de meest fanatieke en enthousiaste kandidaten van WIDM ooit is. Dat betekent dat ze intens heeft genoten van haar deelname aan het programma en niet kan wachten om alle leuke en gekke momenten met iedereen te kunnen delen. Van iemand met zoveel enthousiasme verwacht je dat ze niet in de eerste paar afleveringen naar huis zijn gevlogen. Dat maakt van Kim-Lian een van de meest veelbelovende kandidate dit seizoen, want haar continue enthousiasme zou een teken kunnen zijn dat ze het tot de laatste momenten heeft volgehouden.

Kim-Lian heeft goede moed op leuke foto

Zelf blijft Kim-Lian in het programma erg alert en heeft een positieve houding. Ze blijft het spelletje tot nu toe altijd goed meespelen. Dit is de kas waar ze haar hele leven op gewacht heeft. Als je het programma een beetje volgt kan je zien dat Kim-Lian goede moed heeft om de Mol te kunnen vinden. Als het aan haar ligt gaat ze aan het einde van de rit naar huis met het prijzengeld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.