Foto: Kijker smult intens van Hélène Hendriks in trio met blondines

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hélène Hendriks heeft weer een perfecte foto online gezet, dit keer van haar ideale trio vrouwen. En dat ziet er toch een partij leuk uit. 

De prachtige presentatrice heeft een nieuwe foto gedeeld met haar volgers en natuurlijk staat Hélène Hendriks er weergaloos op. De presentatrice weet zich altijd perfect te kleden. En hetzelfde geldt eigenlijk voor haar gasten tijdens De Oranjewinter. Ook Merel Ek en Lilian Marijnissen weten zich weer beeldig te kleden. De dames staan met zijn drieën erg goed en krachtig op de foto. Zo’n foto zie je niet vaak voorbij komen. De dames bij elkaar weten gelijk al het hele publiek van De Oranjewinter te laten zweten. En dat terwijl het deze week buiten vriest. De temperatuur in de studio is er met deze dames in ieder geval flink warmer op geworden.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks laat zien wie bij haar op schoot kruipt na uitzending De Oranjewinter

Hélène Hendriks heeft zich weer uitstekend gekleed

De mooie blondine heeft weer flink haar best gedaan om ervoor te zorgen dat haar fans het beste van haar te zien krijgen. Dat merk je wel aan de leuke foto hierboven. In haar outfit kan je nog steeds genoeg meekrijgen van de mooie vormen van de presentatrice. Hélène Hendriks heeft het voor elkaar gekregen om in een ruimte met mooie vrouwen er nog steeds bovenuit te steken. Maar dat is ook niet zo moeilijk als je eruit ziet als Hélène. Natuurlijk zien Lilian Marijnissen en Merel Ek er ook verbluffend uit in hun outfits.

Merel Ek is de vaste vriendin van De Oranjewinter aan het worden

Er zijn maar weinig mensen die zo vaak aanschuiven als Merel Ek. Maar het is helemaal niet erg dat Merel zo vaak aanschuift. Want deze dame weet wel hoe ze de uitzendingen van De Oranjewinter naar een hoger niveau moet tillen. Met haar scherpe opmerkingen en haar perfecte outfits weet ze toch altijd weer het lichtpuntje van de uitzending te zijn. Daarom is het ook zo fijn dat Merel zo vaak te zien is in het leuke programma. Er valt bijna geen Oranjewinter voor te stellen zonder deze blonde dame.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks maakt meteen indruk met pittig ‘stoeipakje’ bij De Oranjewinter

De echte ster van de show blijft natuurlijk Hélène Hendriks

Met haar lange blonde lokken, haar intrigerende blik en haar strakke outfits, weet Hélène Hendriks altijd de aandacht van de kijker naar zich toe te trekken. Hélène Hendriks weet precies wat ze aan het doen is. Ze kan als geen ander ervoor zorgen dat het publiek van De Oranjewinter als een blok voor haar valt. De kijkers van de show zijn even helemaal de weg kwijt als Hélène Hendriks naar hen lacht. Dan vallen ze voor de televisie bijna uit hun stoel. De ster van de show blijft toch gewoon elke uitzending weer Hélène Hendriks. De blonde presentatrice verdient het absoluut om een eigen programma te hebben. Ze doet het namelijk al ontzettend lang heel erg goed. Dat merk je aan alles!

Meer zien van Hélène Hendriks doe je op Instagram

Nog geen genoeg gehad van Hélène Hendriks? Dan moet je even op haar Instagram gaan kijken. Daar verbergt de presentatrice nog veel meer mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.