Foto: Kelly Piquet zegt ‘nee’ tegen bloedheet uitje met Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet heeft besloten om Max Verstappen niet achterna te reizen, maar haar eigen plan te trekken deze week. 

De knappe brunette Kelly Piquet trekt eigen plan

Kelly Piquet heeft afscheid genomen van Max Verstappen. De knappe brunette lijkt niet van plan te zijn om Max naar Singapore te vergezellen voor zijn volgende race. Het is daar bloed- maar dan ook echt bloedjeheet op dit moment. Kelly vertoeft liever in haar favoriete stad, namelijk New York. Kelly kent de stad goed en heeft hier zelfs even gewoond. En één ding is wel zeker. Het is in New York momenteel veel beter uit te houden dan in Singapore.

Lees ook: Verstappen-fans vergapen zich aan zeer video van Kelly Piquet: “Max is geluksvogel”
Kelly Piquet vermaakt zich prima zonder Max verstappen

Als de knappe brunette inmiddels iets bewezen heeft, dan is het wel dat ze uitstekend zonder Max Verstappen kan. De prachtige dame vermaakt zich namelijk uitstekend in het grote New York. Daar beleeft Kelly de meest leuke avonturen. En natuurlijk moeten die avonturen even vastgelegd worden op de foto. Kelly Piquet deelt van alles met haar volgers om ervoor te zorgen dat ze een beetje vermaakt blijven. En met alle mooie pakjes die Kelly aan heeft op de foto moet dat zeker lukken. Het aantrekkelijke model weet als geen ander hoe ze haar volgers een beetje moet vermaken. Dat is dan ook exact wat ze doet. Met haar heerlijke outfits zorgt Kelly ervoor dat haar volgers altijd iets moois te zien hebben.

Kelly Piquet maakt heerlijk fotootje bovenin de stad

De aantrekkelijke brunette weet wel hoe ze haar fans het naar de zin moet maken. Het knappe model heeft een ontzettend leuke foto gemaakt waar haar volgers nog wel even van zullen smullen. In het prachtige avondlicht kijkt Kelly vanaf een van de hoogste gebouwen in New York, uit over de hele stad. En dat is natuurlijk al een geweldig uitzicht. Dat prachtige uitzicht wordt alleen nog maar beter gemaakt door de prachtige verschijning van Kelly zelf. De ontzettend knappe brunette heeft een jurkje aangetrokken waar ze natuurlijk geweldig in uit komt. De knappe dame weet precies wat voor effect dit soort pakjes op haar fans hebben. En ze vindt het dan ook helemaal niet erg om zichzelf even van haar beste kant te laten zien.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet maakt volgers gek met ontzettend strak badpakje

Kelly Piquet heeft Max Verstappen niet nodig om plezier te hebben

Het prachtige model hoeft allang niet meer elke race naast de baan te wachten. Ze weet toch wel dat Max thuis zal komen met een nieuwe prijs. En dat betekent dat Kelly veel meer tijd over houdt om leuke dingen te doen. De aantrekkelijke brunette heeft daar ook absoluut niet altijd Max verstappen bij nodig. Inmiddels weet Kelly wel hoe ze in haar eentje ook meer dan genoeg plezier kan maken. Dat blijkt wel uit al haar mooie foto’s online.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!