Foto: Kelly Piquet verwent Max Verstappen vlak voor Grand Prix in Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige brunette Kelly Piquet is natuurlijk vooral bekend als vriendin van coureur Max Verstappen. Samen met Max ging ze er even tussenuit. 

Kelly Piquet maakt heerlijke foto met Max Verstappen

Het prachtige model nam Max Verstappen nog even snel mee op vakantie vlak voor hij naar Nederland moet voor de Grand Prix van Zandvoort. Het koppel heeft het heerlijk naar hun zin en lijkt enorm te genieten van hun tijd samen. Zou Max dan toch eindelijk meer tijd vrij maken voor Kelly? Ze worden de laatste tijd weer veel samen op de foto gezien. Samen met haar geliefde trok Kelly er de afgelopen week op uit om even te genieten van elkaar en van een heerlijke eiland omgeving. Maar geen zorgen, want Kelly heeft ook nog genoeg mooie foto’s van zichzelf gemaakt om van te kunnen genieten.

Lees ook: Kelly Piquet wakkert vuurtje met Max Verstappen aan via deze lekkere vakantiefoto’s

Kelly Piquet en Max Verstappen genieten van mooie weer en elkaar

Het leuke koppel is de dagen voordat Max naar Zandvoort moest afreizen even heerlijk op reis gegaan. En dat deed hen beide zo te zien veel goeds. Ze liggen op de foto hierboven eventjes heerlijk te genieten van het mooie weer, maar ook vooral van elkaar. Dat ziet er heerlijk ontspannen uit! Zou Kelly na deze vakantie wel weer een keer met Max mee gaan naar de voor hem belangrijkste wedstrijd van het jaar? Maar één manier om erachter te komen en dat is de races in de gaten blijven houden. Misschien spot je wel de prachtige brunette naast de baan als Max aan zijn ronde begint.

Lees ook: Max Verstappen pakt Kelly Piquet van achteren beet op zeldzame foto

Kelly wist ook genoeg leuke foto’s voor haar fans te maken

Natuurlijk nam de prachtige brunette ook genoeg mooie foto’s voor haar fans om van te kunnen genieten. Op die manier houdt ze hen ook nog een beetje tevreden. En dat moet ook wel, want het heerlijke model weet erg goed hoe ze haar prachtige lijf in moet zetten om spannende foto’s te kunnen maken. Dat zie je wel erg goed terugkomen op alle kiekjes die de knappe dame plaatst op haar Instagram. Kelly heeft, zo lijkt het, op haar vakantie maar één doel. En dat doel is om zoveel mogelijk mooie foto’s te schieten voor haar fans om van te kunnen genieten. Die zeggen daar natuurlijk geen nee tegen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet deelt hele lading aan spannende foto’s

Als Kelly een mooie foto deelt, dan kan het vaak niet bij slechts één foto blijven. Dan moet de prachtige brunette al gauw meerdere foto’s delen. Daar klaagt gelukkig helemaal niemand over. Iedereen is zeer tevreden met alle prachtige plaatjes van de heerlijke brunette. Die weet namelijk haar volgers helemaal in te pakken met alle prachtige kiekjes die ze met hen deelt. Met Kelly Piquet heb je in ieder geval geen gebrek aan mooie foto’s meer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?