Foto: Kelly Piquet showt verleidelijk pakje in slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet filmt zichzelf terwijl ze sportoutfits aan het passen is. De brunette ziet er super goed uit in haar strakke roze pakjes…

Kelly Piquet in strak roze sportpakje

Influencer Kelly Piquet is natuurlijk hartstikke sportief ingesteld. Zo gaat Kelly natuurlijk altijd mee als supporter van vriend Max Verstappen en zijn F1-wedstrijden. Toch is Kelly zelf ook sportief ingesteld, want dat blijk wel uit haar getrainde lichaam. Waarschijnlijk eet Kelly behoorlijk gezond en staat ze zich regelmatig uit te sloven in de sportschool om haar lichaam goed te onderhouden. Hiervoor draagt Kelly wel graag de allermooiste outfits om er ook in de sportschool goed uit te zien. Kelly is natuurlijk heel veel bezig met fashion, alleen al voor haar werk als influencer. Zo moet Kelly de nieuwste trends promoten en als allereerste ontdekken. Gelukkig gaat dit Kelly Piquet goed af, en ze wordt vaak ook een handje geholpen door merken. Zo sturen veel merken hun nieuwste collectie op aan influencers nog voordat deze te koop is in winkels of online webshops.

Dit keer kreeg Kelly Piquet een pakketje van het bekende sportmerk Gym Shark opgestuurd. Het merk Gym Shark is erg populair onder sporters omdat het in allerlei mooie kleuren verkrijgbaar is en erg strak zit. Zo is wel te zien op de video van Kelly dat de outfits haar enorm goed staan. Kelly deelt drie variaties met het setje. De eerste is enkel een piepklein topje met de sportlegging, uiteraard is alles in het roze. Daarna draagt Kelly een strak shirtje die erg kort is, maar wel lange mouwen heeft. Als laatste volgt de meest degelijke outfit met een normaal T-shirt gecombineerd op de strakke roze legging.

Kelly Piquet geniet met dochtertje in New York

Voor een gezellige vakantie is Kelly Piquet naar New York afgevlogen. Zo is de brunette samen met haar dochtertje genaamd Penelope Kyvat. Nu Max Verstappen al een langere periode samen is met Kelly is hij natuurlijk ook een soort stiefvader geworden van het nog jonge meisje. Kelly vindt het duidelijk belangrijk om leuke dingen te doen met haar dochtertje, want in New York zijn ze maar druk met alle activiteiten die ze ondernemen. Op onderstaande foto is te zien dat Kelly gebukt bij de buggy staat waar haar dochter in zit. Waarschijnlijk is het te ver om alles te lopen in zo’n grote stad als New York.

Kelly Piquet geniet met dochtertje in New York

Op onderstaande foto is te zien dat Kelly en Penelope samen in een soort schuimbak liggen met allemaal roze staafjes. Het ziet eruit alsof de twee het heel erg gezellig hebben terwijl ze liggen te spelen in de bak. Uiteraard moet daar even een fotootje van worden gemaakt.

Kelly Piquet geniet met dochtertje in New York in ballenbak

Kelly Piquet deelt beauty routine

Uiteraard heeft Kelly Piquet een uitgebreide beauty routine. Anders zou de brunette er natuurlijk niet zo goed uit zien elke dag. Om anderen te inspireren deelt Kelly haar beauty routine met haar volgers in onderstaande video. Kelly zegt dat ze maar tien minuten doet over deze dagelijkse ‘glam’ routine.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...