Foto: Kelly Piquet opent haar benen tijdens nacht in hotel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet deelt via Instagram hoe ze een nacht spendeert in een hotel. Dat gaat er nogal aan toe..

Onlangs deelde Kelly Piquet spannende beelden via Instagram. Op deze beelden is te zien hoe haar tijd in Singapore was verlopen. En tussen deze vele foto’s, zit ook nog een kiekje. Wat zou de brunette hebben uitgespookt in deze nachtelijke outfit?

Kelly Piquet neemt wijde positie aan voor spiegelfoto

Op de foto’s is te zien hoe Kelly haar tijd heeft doorgebracht in Singapore. De brunette was hier natuurlijk voor haar vriendje, Max Verstappen. Kelly is altijd mee naar zijn races en mag zich dan ook één van zijn trouwste fans noemen. Deze keer moest Max Verstappen racen op de Grand Prix van Singapore, en uiteraard was vriendin Kelly Piquet hier ook bij. Via Instagram deelt ze dit wilde avontuur met haar volgers. Op de eerste foto is te zien hoe de brunette een selfie maakt voor het reuzenrad. Niet al te spectaculair dus, gewoon hoe we haar kennen. Maar al gauw maakt Kelly het spannender. Op de tweede foto zien we namelijk een foto in de spiegel van de brunette. Net uit de douche, met badjas en al, poseert Kelly voor de spiegel. De houding die ze aanneemt is alleen uiterst opvallend. Ze spreid haar benen, spreid haar armen en vormt zich als een soort zeester. Waarom Kelly voor deze positie heeft gekozen is niet duidelijk, maar ze besluit hem tóch te plaatsen. Op de andere foto’s zien we veel foto’s van uitzicht, Max Verstappen in een soort jacuzzi, het circuit van Singapore en tot slot ontzettend veel vuurwerk. Helaas niet voor onze Max dit keer, want Pérez ging er met de winst vandoor.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet doet flamingo na

Kelly Piquet is natuurlijk een goed geklede vrouw. De brunette is altijd in de goede en bijpassende outfits, en schittert dan ook altijd. Nu lijkt het alleen alsof Kelly een flamingo na aan het doen is, met deze wel héél opvallende jurk. Op de foto die de brunette op Instagram plaatst zien we Max Verstappen poseren met zijn vriendin. Max in pak, en Kelly in een knalroze jurk. Iets waar je van moet houden. In ieder geval lijkt het Max niet in de weg te zitten, want hij poseert nog steeds vol trots naast zijn toch wel bloedmooie vriendin. Ondanks deze outfit. Zelf kan Kelly er in ieder geval wel om grappen; “The penguin took his flamingo out to party“. Max wordt dus ook met een dier vergeleken, namelijk met een pinguïn. Notabene door zijn eigen vriendin, of beter gezegd, zijn eigen flamingo. In ieder geval maken de outfits van de twee toch niet uit. Het blijft een mooi koppel. Max en Kelly of Flamingo en Pinguïn, de twee schitteren tóch wel naast elkaar. Het geluk spat ervan af!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?

Dilan Yesilgöz bekroont 10-jarige politieke carrière met prachtige foto van piepjong evenbeeld

Dilan Yesilgöz heeft wat te vieren. Tien jaar geleden had zij namelijk met de VVD een nieuwe fractie geïnstalleerd. Dit viert ze door ons een foto te laten zien van zichzelf, maar dan tien jaar geleden!