Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Max Verstappen was jarig en dat moest natuurlijk groots gevierd worden. Kelly Piquet had de hele dag gepland. Max en zij zouden de gehele dag gezellig en romantisch samen doorbrengen. Dat ging ook erg goed en halverwege besloot het stel om even een verkoelende lekkernij te halen. Met een ijsje op zak vervolgden ze hun weg. Maar je kan natuurlijk niet zomaar een ijsje halen als je Kelly Piquet bent. Dan moet je van dat moment even een foto nemen. Of 2 foto’s. Of doe eens gek, 4 foto’s. En die kan je dan ook niet anders dan op je social media zetten, waar al Kelly haar volgers konden zien hoe goed zij en Max wel niet zijn in likken. De spontane foto leverde een hoop leuke reacties op onder Kelly haar fans, die enorm blij zijn dat zij en Max nog steeds zo verliefd zijn.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet geeft showtje weg in doorschijnende outfit

Kelly Piquet trakteert Max Verstappen op een likbeurt

Normaliter is het Max die Kelly op allerlei dingen trakteert. Of dat nu nieuwe sieraden of kleding is, of een lekker etentje. Maar voor Max zijn verjaardag werd er een uitzondering gemaakt. Kelly trakteerde Max namelijk op een ijsje. En dat betekende dat Kelly en Max intensief aan hun koude hoorntjes aan het likken waren de rest van de middag. Misschien dat Kelly het wel een beetje op een flirterige manier bedoelde. Dat ze tussendoor Max even zwoel aankeek, terwijl ze aan het ijsje likte. Dat is natuurlijk een hartstikke leuk cadeau om te ontvangen. Voor de foto hielden de twee het in ieder geval iets braver. Maar dat maakt het moment nog niet minder leuk.

Kelly Piquet wenst het beste voor Max Verstappen

Het koppeltje maakt nog even een lieve foto samen die Kelly op haar Instagram plaatst met een lieve boodschap voor Max erbij. Ze wenst dat al zijn dromen uitkomen. Maar als je even realistisch naar het leven van Max Verstappen kijkt, dan is dat toch al lang gebeurd? Max heeft een beeldschone en lieve vriendin die hem de hele wereld achterna reist, als ze tijd kan vrijmaken natuurlijk, om hem de ene na de andere wedstrijd te zien winnen. Max is regerend wereldkampioen in de Formule 1 en is hard op weg om die positie te verdedigen. Er zijn weinig dingen die Max op dit moment nog niet heeft.
Max Verstappen erg blij met knappe vriendin

Kelly Piquet had een topverjaardag georganiseerd voor Max Verstappen. De coureur is dan ook erg blij met zijn knappe vriendin. De snelheidsduivel mag dan ook in zijn handjes knijpen met een vriendin als Kelly. Want zelfs voor een wereldkampioen F1 is het bijzonder dat er zo’n liefhebbende, buitengewoon knappe en hem altijd steunende vriendin naast staat. Max zijn dromen zijn dus al een tijdje uitgekomen, toen Kelly in zijn leven kwam.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!