Foto: Kelly Piquet gespot in zeer sportpakje vlak voor F1-start in Bahrein

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Formule 1 seizoen gaat dit weekend weer van start, een hoop F1-coureurs zijn tijdens de feestdagen veel aangekomen. Zo te zien heeft de vriendin van Max verstappen goed met hem getraind.

Kelly Piquet in Bahrein voor Formule 1-seizoen

de eerste race van het seizoen van Formule 1 begint in Bahrein, de grote woestijn waar een circuit in de avond mooi wordt laten zien onder de felle lampen. Bahrein staat ook bekend om het erg warme weer. Kelly is nu dus aanwezig met haar kindje Penelope in Bahrein om haar vriend Max Verstappen te supporten voor (hopelijk) de eerste overwinning van het seizoen. Op onderstaande foto kan je zien dat het gezin voorlopig nog aan het genieten is voor de start van het seizoen begint. De familie zit aan het strand met een uitzicht op de skyline van Bahrein. Met een felle zon in het gezicht en een comfortabele 30 graden zou iedereen wel graag van leven willen wisselen met Max en Kelly op dit moment.

Kelly Piquet enorm afgetraind na vakantie

Het Formule 1-seizoen van 2022 was voorbij en dat betekende ‘veel lekker eten en de hele dag in de zon liggen’. Maar voor Kelly Piquet geldt dat niet. Kelly was de laatste tijd veel te zien in de sportschool als we haar social media moeten geloven. Dankzij haar goede keus van kleding heeft ze ook veel bedrijven gevonden die graag bij haar willen adverteren. Als bedrijf is het namelijk erg interessant om een mooie dame jouw kleding te kunnen zien dragen. Omdat haar bekende vriend de F1-coureur veel aangekomen was in de vakantie, zijn Kelly en Max allebei gaan sporten om af te vallen. Als Formule 1-coureur is het erg belangrijk om niet te zwaar te zijn. Hoe zwaarder je bent, des te meer tijd je verliest. Maar bij Kelly was er niet zo veel te verliezen. De prachtige dame heeft namelijk een waar je van smult.

Kelly Piquet openhartig over relatie met vriend Max Verstappen

Kelly gaf aan dat Max dezelfde personaliteit heeft als de vader van Kelly, genaamd Nelson Piquet. Dat zegt ze tegen Vogue. Ook vertelt ze dat zowel zij als Max niet geïnteresseerd zijn in roem en materialisme. Maar alsnog hebben ze recent samen een miljoenen appartement gekocht in Monaco ter waarde van 22 miljoen euro. Max en Kelly hebben elkaar ontmoet in 2016, maar kregen pas een relatie in 2020. Er is in de tussentijd veel veranderd, maar de liefde tussen hen beide is nog altijd erg heftig. Ze zijn nog steeds heel erg gek op elkaar.

Testdagen voor de Formule 1 in Bahrein begonnen

Een week voor de officiële race hebben alle tien de teams drie dagen de tijd om hun auto’s te testen op de grindvelden. Die drie dagen zijn erg belangrijk om van alles te weten te komen over de gloednieuwe auto. En om feedback te krijgen van de coureurs, zodat de auto kan worden aangepast. Deze drie dagen pakt Max, samen met zijn team, aan om zijn auto goed te leren kennen. Zo kan hij straks gaan knallen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?