Foto: Kelly Piquet ligt onder vuur na romantisch tripje zonder Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Vertappen won de Grand Prix in Canada weer als een grote baas! Echter was Kelly Piquet er niet bij om dit met eigen ogen te bewonderen door haar romantische tripje naar Carpri! 

Kelly Piquet op romantisch tripje zonder Max Verstappen!

De wereld van de Formule 1 en de glamour van het leven van Kelly Piquet! Soms lopen de dingen gewoon anders dan gepland. Terwijl Max Verstappen triomfeerde in de Grand Prix van Canada, bevond Kelly zich op het prachtige Italiaanse eiland Capri voor een bijzondere gelegenheid. Maar laten we de misverstanden uit de weg ruimen! Het was niet haar eigen romantiek die haar naar Capri bracht, maar de romantiek van een goede vriendin die daar haar bruiloft vierde. Een bruiloft op zo’n adembenemende locatie is moeilijk te weerstaan, zelfs als je een fervent Formule 1-fan bent zoals Kelly. Natuurlijk zijn er altijd nieuwsgierige volgers die zich afvragen waarom ze niet bij elke overwinning van Max aanwezig is. Maar laten we eerlijk zijn, het succes van Max Verstappen is inmiddels een standaard begrip geworden. Hij blijft indruk maken en keer op keer zegevieren, en dat maakt de spanning en verwachtingen rondom zijn races wat minder urgent. Kelly is een vrouw van vele interesses en verplichtingen, en soms moet ze keuzes maken. Ze kan niet altijd overal tegelijk zijn!

Lees ook: Foto: Kelly Piquet beleeft wilde nacht vlak voor belangrijk raceweekend Max Verstappen

Kelly Piquet deelt kiekje in nauwelijks gekleed badkledingsetje

Het lijkt erop dat Kelly Piquet haar volgers weer eens heeft weten te verrassen met een kiekje op haar social media. In deze foto laat ze zichzelf zien in een nauwelijks gekleed badkledingsetje, terwijl ze heerlijk ontspant op een ligbedje! Met haar telefoon in de hand maakt ze een foto van bovenaf, waardoor haar welgevormde figuur prachtig tot zijn recht komt. Kelly staat erom bekend dat ze graag haar vrouwelijkheid en zelfvertrouwen uitstraalt, en ook dit keer is ze daar zeker in geslaagd. Het is duidelijk dat ze trots is op haar en dat ze niet bang is om dat te laten zien. Natuurlijk levert zo’n kiekje veel reacties op. Haar volgers zijn duidelijk enthousiast en laten dat maar al te graag merken in de comments. Sommigen bewonderen haar schoonheid en zelfverzekerdheid, terwijl anderen haar moed en lef prijzen. Kelly weet dat ze met haar foto’s de gemoederen in beweging brengt, en ze geniet ervan om haar volgers te verrassen en te inspireren. Ze laat zien dat het belangrijk is om jezelf te omarmen en je goed te voelen in je eigen , ongeacht de reacties van anderen.

4-jarige dochter van Kelly Piquet heeft nu al een auto!

Het lijkt erop dat de appel niet ver van de boom valt! Want Kelly Piquet heeft onlangs een foto gedeeld waar haar 4-jarige dochtertje te zien is met een knalgele auto. Het is duidelijk dat de passie voor auto’s al op jonge leeftijd wordt doorgegeven! Op de foto straalt het kleine meisje van trots terwijl ze bij de knalgele auto staat. Het is geweldig om te zien hoe jonge kinderen al zo’n gevoel van avontuur en plezier kunnen hebben. Echter is het een schattig en speels tafereel dat de moeder-dochterband van Kelly en haar dochtertje weerspiegelt. Het is mooi om te zien hoe Kelly haar kinderen aanmoedigt om hun interesses en passies te ontdekken, zelfs op zo’n jonge leeftijd. Wie weet, misschien hebben we hier wel een toekomstige vrouwelijke autocoureur in de dop!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!