Foto: Kelly Piquet beleeft wilde nacht vlak voor belangrijk raceweekend Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Al die hoge spanningen van het raceweekend moet Kelly Piquet natuurlijk afreageren, maar dat doet ze wel op een heel bijzondere manier.

De emoties zullen dit weekend hoog oplopen voor Kelly Piquet. Al is ze daar natuurlijk verre van de enige in. Met het raceweekend van Max Verstappen voor de deur zitten fans over de hele wereld op het puntje van hun stoel. Voor Kelly zit er toch nét even een persoonlijker tintje aan. Logisch dus dat ze al die spanning wil laten vieren voor de race zelf. Maar uit deze foto’s blijkt dat ze er wel een héle wilde boel van gemaakt heeft.

Kelly Piquet gaat helemaal los in niets verhullend jurkje

Voor Kelly Piquet zal dit ongetwijfeld een intense periode zijn. En je moet natuurlijk ook afwisseling hebben op al die belangrijke evenementen en spannende races. Kelly lijkt zich ook goed voorbereid te hebben op het onmisbare raceweekend. Zo deelde ze op Instagram een kijkje achter de schermen waarbij ze in de kappersstoel zit. Ook het etentje met vriendin Yasmin Devonport werd uitgebreid gedeeld op social media. Maar voor de feest-foto’s gingen vans helemaal wild. Na een bloedhete outfit-wissel doken de beeldschone dames namelijk de nachtclubs in! Het loeistrakke jurkje liet niets aan de verbeelding over en bewees meteen waarom Kelly één van de lekkerste vrouwen van het moment is. Met onbedekte middenrif en flinterdun bovenkantje ging de beeldschone brunette helemaal los. Met overheerlijke foto’s ten gevolg!

Kelly Piquet steekt middelvinger op naar camera tijdens gespannen raceweekend

Van Kelly Piquet zijn we niets anders dan perfect gedrag en lieftallige poses gewend. Maar tijdens zo’n belangrijk raceweekend kan je natuurlijk wel een iets lossere houding verwachten. Maar in deze onthullende foto achter de schermen laat Kelly wel heel duidelijk haar emoties blijken. Zo verscheen ze recent in een foto met vriendin Yasmin waarbij ze beide agressief hun middelvinger opsteken naar de camera. Getuite lippen en een pittige pose maken het plaatje compleet. De knappe dames nemen het stoere plaatje met z’n tweetjes in de lift. Logisch natuurlijk dat Kelly met enkel haar vriendin in de buurt haar gevoelens wat sneller laat zien. De spanningen zullen zeker hoog liggen bij de beeldschone vriendin van Max Verstappen dit weekend. Wij snappen het ook helemaal dat je dan soms het leven even goed de vinger toont.

Kelly Piquet pronkt met vriend Max Verstappen in mierzoete Instagram post

Gelukkig voor Kelly Piquet zijn er ook genoeg relaxte momenten in haar drukke leven. De bloedhete brunette postte recent nog een stel mierzoete foto’s van het raceweekend in Monaco. Vriend Max Verstappen wordt daar natuurlijk goed bij in het zonnetje gezet. In de heerlijke plaatjes zien we hoe Kelly bijna bij Max op schoot kruipt in een luxe jacht. Met grote glimlach en relaxte houding glundert het stel naar de camera. Wij snappen wel dat Max bijna straalt van geluk. Met zo’n race-prestatie én Kelly op je schoot? Wij zouden ook niet op kunnen houden met lachen. Fans en volgers reageren ook allemaal razend enthousiast op het intieme kijkje achter de schermen. Zo zie je maar weer nét een andere kant van het razend populaire koppel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.