Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden…

Kelly Piquet deelt zéér verleidelijke video van achteren

De knappe vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, is op haar favoriete plek en dat is natuurlijk een kledingwinkel met dure design-outfits! Kelly heeft een prachtige combinatie gevonden, en ze kon het niet laten om zichzelf hier even in te laten zien. Toen ze de paskamer uitkwam, bekeek Kelly zichzelf van top tot teen in de grote spiegel. Ongelooflijk hoe knap de 34-jarige Kelly Piquet is in dit witte 2-delige pak. Ze weet precies hoe ze zichzelf voor de camera moet neerzetten. Kelly was na het passen van de witte outfit nog niet helemaal overtuigd, en dacht dat een zwarte leren broek beter zou matchen. Gelukkig hadden ze die nog in de winkel liggen! Welk setje nu het beste bij elkaar past dat laten we aan jou over, wij vinden dat ze allebei in ieder geval zéér goed tot hun recht komen!

Lees ook: Foto: Kelly Piquet liet Max Verstappen in de steek tijdens eerste F1-overwinning

Kelly Piquet wordt blij van flinterdunne kamerjas

Als je Kelly Piquet heet, dan pas je natuurlijk niet maar één kledingstuk als je in een kledingwinkel bent. Na het haar gepaste witte pakje zag de brunette nog iets super moois aan de klerenhanger hangen. Het is een donkerblauw jumpsuit van flinterdunne stof. Kelly lijkt helemaal gelukkig te zijn in de outfit die je in onderstaande video ziet. Althans, ze kijkt een stuk vrolijker in de spiegel dan de vorige ronde. Ook hier weet ze precies weer hoe ze voor de spiegel moet poseren. En dat dit dan ook nog wordt vastgelegd op beeld, en deelt op haar Instagram, is voor haar volgers natuurlijk verwennerij!

Lees ook: Foto: Kelly Piquet gespot in zeer sportpakje vlak voor F1-start in Bahrein

Verstappen doet race op kartbaan met Kelly en dochtertje Penelope

Max en Kelly hebben het er na de Grand Prix van Bahrein nog even van genomen met wat gezamenlijke familietijd. Samen met de dochter van Kelly, Penelope ging het gezin de strijd met elkaar aan op het circuit met karten. Voor Verstappen is dit wel een hele bekende activiteit, maar de dames houden van een uitdaging en blijken niet bank te zijn voor 2-voudig Wereld Kampioen. Het Braziliaanse model heeft uit een eerdere relatie met voormalig Formule 1-coureur echter al een dochtertje van drie jaar oud en we kunnen vaak zien dat Verstappen goed overweg lijkt te kunnen met de kleine.

Ook dit keer is dochtertje Penelope weer betrokken bij de activiteit, want het drietal staat op de Instagram van Kelly Piquet gehuld in een rode raceoverall om te gaan karten in Bahrein. Verstappen begon zelf op 4-jarige leeftijd met het karten en was op zijn klaargestoomd om aan wedstrijden deel te nemen. Hoewel Piquet natuurlijk ook geboren is in een echte racefamilie en zelf ook graag achter het stuur kruipt, kunnen we wel ongeveer invullen wie er gewonnen heeft!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!