Foto: Kelly Piquet liet Max Verstappen in de steek tijdens eerste F1-overwinning

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De vriendin van Max Verstappen leek de hele week in Bahrein te zijn geweest, maar Kelly Piquet maakte zich vlak voor de race uit de voeten! De beeldschone brunette vond één ding blijkbaar nóg belangrijker dan haar Max…

Kelly Piquet laat Max Verstappen in de steek

Kelly Piquet deelde regelmatig beelden op haar social media afgelopen week dat ze bij Max Verstappen was in Bahrein. Alleen op de belangrijkste dag van het raceweekend vloog Kelly moment suprême naar Parijs om een modeshow bij te wonen. Max weet op deze manier  ineens waar hij staat! Ze keek onderweg wél live mee op een klein schermpje en zag Max toch nog ‘live’ winnen. Kelly stapte even weg van de racebaan om haar passie voor mode te tonen aan de catwalk in Parijs. In de Franse hoofdstad was Kelly Piquet aanwezig bij een evenement van een bekende Franse ontwerper, waarbij ze een prachtige outfit droeg die speciaal voor haar was gemaakt. In Bahrein was ze waarschijnlijk in het niet gevallen naast de topprestaties van haar vriend, maar in Parijs stal zij zélf de show!

Kelly Piquet houdt meer van mode dan van Formule 1

Piquet, die normaal gesproken bekend staat om haar professionele aanpak van de Formule 1-races, toonde een geheel andere kant van haar persoonlijkheid tijdens de modeshow. “Ik ben zo enthousiast om hier te zijn en deel uit te maken van deze prachtige wereld van mode”, zei Piquet na de show. “Het voelt geweldig om iets anders te doen dan normaal en mezelf uit te dagen op een andere manier.” Piquet, die bekend staat om haar modieuze stijl, heeft altijd al een passie gehad voor mode. Ze heeft zelfs eerder aangegeven dat haar droom is om ooit een eigen kledinglijn te starten. “Mode is iets dat altijd al in mijn bloed heeft gezeten, net als racen”, zei ze.

Max Verstappen wint de eerste Grand Prix in Bahrein

Max Verstappen is erg blij met het resultaat van de eerste race van 2023. Tijdens de persconferentie achteraf sprak de regerend wereldkampioen zijn vreugde uit, maar erkende hij ook dat het team nog niet te vroeg moet juichen. Hoewel Verstappen inmiddels twee titels op zijn naam heeft staan, begon hij in beide gevallen met een achterstand. De afgelopen twee seizoenen moest Verstappen beide keren de winst in de eerste race naar zijn rivaal laten gaan en kon hij pas later de leiding in het kampioenschap over nemen.

“Het is erg fijn om eindelijk een auto te hebben die vanaf het begin meteen kan winnen”, zegt Verstappen. “Het helpt ook dat de auto nu niet te zwaar is: alles is nu perfect. Dit is een goede start, maar we weten ook dat je moet blijven ontwikkelen in de loop van het seizoen. We hopen dat we dat voordeel kunnen behouden. Dit is precies wat we wilden bereiken, dus ja, geweldige dag voor het hele team. Het is een goede start voor ons geweest, dat is niet iets waar we aan gewend zijn. Op dit moment zijn we erg blij, maar we moeten altijd blijven ontwikkelen.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!