Foto: Kelly Piquet laat zich helemaal ondersmeren in openhangende badjas

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet weet de mooiste foto’s van zichzelf te maken, maar meestal deelt ze niet hele intieme kiekjes. Maar nu wel!

Met deze foto deelt Kelly Piquet intiem moment

De knappe vriendin van Max Verstappen houdt er wel van om flink wat foto’s te plaatsen online. Maar meestal zijn dat toch wel foto’s van events waar ze aanwezig is of de prachtige outfits die ze draagt. Maar deze keer pakt Kelly het toch wel anders aan. De aantrekkelijk brunette weet namelijk een foto te maken die een iets intiemer kijkje geeft in haar leven, namelijk vanuit haar badkamer. Kelly is bezig met haar ochtendritueel, haar crèmepjes en andere middeltjes. En dat doet ze met haar badjas nog aan. Het ziet er natuurlijk wel heel erg leuk uit zo. De knappe vriendin van Max Verstappen komt op de foto, gedeeltelijk door de houding die ze aanneemt, wel heel erg verleidelijk over op deze manier.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet droomt van volledig doorschijnend pakje

Het prachtige lichaam van Kelly Piquet

Het valt niet te ontkennen dat de prachtige brunette een ongelooflijk knap lichaam heeft. Met haar aantrekkelijke lijf heeft ze al menig mannelijk volger helemaal gek gemaakt en op hol weten te slaan. Dat lijkt ze met deze foto toch weer voor elkaar te krijgen. De aantrekkelijke brunette maakt haar volgers echt helemaal wild door een klein beetje een inkijkje te geven in haar leven. Daar hoeft de foto nog niet eens heel erg spannend voor te zijn, zolang je maar iets te zien krijgt wat de meeste mensen normaal niet te zien krijgen. Bijvoorbeeld de badkamer van Kelly, terwijl ze haar badjas nog aan heeft.

Lees ook: Foto: Afgeleide Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen tijdens F1-weekend

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Gelukkig weet Kelly ook nog daadwerkelijk te verleiden

Maar de prachtige brunette heeft ook wel wat echt verleidelijke plaatjes op haar Instagram staan om haar volgers helemaal wild mee te maken. Bijvoorbeeld dit spannende plaatje in haar zwarte badpak. Het is een perfect stukje kleding en het lichaam van Kelly komt ongelooflijk goed over in deze spannende stof. Dankzij dit pakje kan je ongelooflijk genieten van het heerlijke lichaam van de knappe brunette. Kelly weet met haar foto’s haar volgers in ieder geval flink te verbazen en ze is voorlopig nog niet van plan om daar mee te stoppen. De aantrekkelijke brunetten doet erg haar best om ervoor te zorgen dat haar volgers het naar hun zin hebben.

Waar is Max Verstappen toch gebleven?

Het populaire vriendje van Kelly Piquet is iets minder vaak in beeld te zien in haar foto’s dan ze misschien zelf zou willen. Maar dat betekent niet dat Max Verstappen en Kelly Piquet niet meer ontzettend verliefd zijn. De reden dat dit koppel zo goed werkt is dat ze elk echt wel hun eigen ding hebben en elkaar ook flink los kunnen laten. Daardoor weten ze elkaar ook echt heel erg goed aan te vullen. En als ze elkaar missen dan hoeven ze alleen maar even op Instagram te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?