Foto: Afgeleide Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen tijdens F1-weekend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet heeft weer een race van Max Verstappen gemist. Hoe krijgt zedat als goede vriendin nou voor elkaar?

De prachtige Kelly Piquet was weer eens afwezig

De knappe vriendin van Max Verstappen kan het niet altijd redden om bij zijn races te komen kijken. Sterker nog, meestal redt ze het niet. En dat wordt niet altijd even gewaardeerd. Tenminste, Max heeft er zelf niet zo heel veel problemen mee, maar zijn fans vinden het nog wel eens een beetje gek. Gelukkig heeft het stelletje zelf niet zo veel problemen bij de afwezigheid van Kelly. Maar die steunt Max dan weer op haar eigen manier.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet droomt van volledig doorschijnend pakje

Kelly Piquet had zich prachtig aangekleed

De onwijs knappe brunette had zich helemaal mooie gemaakt voor een prachtige middag. Ze deelde nog even een foto zodat haar fans konden zien welke look ze die dag gekozen had. Zoals je kan zien is de look van Kelly duidelijk geen look voor naast de racebaan. Daarom waren haar fans ook al een beetje verbaasd. Max moest toch rijden? maar het bleek dat Kelly hele andere plannen had. Die moest namelijk bij een bruiloft aanwezig zijn, waar ze ongetwijfeld honderd keer sorry heeft moeten zeggen voor de afwezigheid van Max. De twee wisselen elkaar zo mooi af.

Kelly Piquet mocht onderdeel zijn van bijzonder moment

Het is ook niet zo gek dat Kelly Piquet er niet was, die moest namelijk een bruiloft bijwonen. En tegen zo’n bijzonder moment zeg je ook geen nee. Gelukkig kon ook zonder zijn geliefde vriendin Max het gewoon redden. Hij wist zich weer als eerste te plaatsen. Met Max gaat het dus met of zonder de aanwezigheid van zijn knappe vriendin gewoon hartstikke goed. Die komt sowieso wel op het podium terecht. Maar Kelly kon het toch niet helemaal laten om niet naar haar vriendje te kijken. Daar had ze later op de dag wel een oplossing voor.

Kelly Piquet steunt vriendje Max Verstappen op afstand

Omdat ze het niet redde om er live bij te zijn, moest Kelly het maar doen met de uitzending op televisie. Maar ze zat daar wel helemaal klaar voor. De knappe brunette zat met spanning te kijken toen Max

Lees ook: Foto: Kelly Piquet toont twee enorme redenen waar Max Verstappen op gevallen is

Kelly Piquet kijkt toch nog naar Max Verstappen

Natuurlijk is het knappe model wel heel erg trots op haar vriendje en dat moet ze wel een beetje laten blijken. Daarom ging ze thuis voor de televisie zitten en alsnog naar haar grote liefde kijken, die natuurlijk de winst pakte.

Kelly Piquet is heel trots op Max Verstappen

Het knappe model is ongelooflijk trots op haar lieve vriendje. Die wist namelijk niet alleen eerste te worden, maar ook nog eens de snelste ronde te rijden. Max bewijst maar weer eens dat hij als het om racen gaat een van de grotere ter aarde is. Zijn vriendin ligt in ieder geval al thuis op hem te wachten om hem zijn overwinningscadeau te geven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'