Foto: Kelly Piquet droomt van volledig doorschijnend pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet heeft een nieuwe reeks foto’s online gezet en daarin laat ze even de highlights zien van de afgelopen weken. 

De prachtige fotoreeks van Kelly Piquet

De vriendin van Max Verstappen heeft een heleboel mooie foto’s van haat avonturen. De knappe brunette moet het natuurlijk lang zonder haar vriendje redden vaak, vanwege de voorbereidingen voor zijn races. Maar daar heeft Kelly Piquet niet echt moeite mee. De aantrekkelijke dame weet zich altijd wel redelijk te vermaken. En van al die spannende avonturen maakt Kelly natuurlijk foto’s, zodat haar volgers ook een beetje kunnen genieten. En nu geeft ze haar volgers een mooi cadeautje door al die foto’s in één keer online te zetten. Wat een topvrouw is Kelly Piquet toch ook!

Lees ook: Foto: Kelly Piquet beleeft wilde nacht met nauwelijks bedekte vriendinnen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

De favorieten van Kelly Piquet

Kelly Piquet deelt even haar meest favoriete momenten van de maand Juni en daar zitten natuurlijk wel wat hoogtepuntjes tussen. Scrol maar door de foto’s om te kijken of er iets is wat je aanspreekt. Zelf kunnen we de foto in haar prachtige witte shirtje aanraden. In het kledingstuk, dat nogal strak zit, krijg je pas echt veel mee van het prachtige lichaam van Kelly Piquet. En dat wil je natuurlijk. Want van dat beeldschone lichaam wil je meer zien. Kelly weet wel goed haar volgers te verleiden met haar mooie plaatjes.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet toont twee enorme redenen waar Max Verstappen op gevallen is

De troeven van Kelly Piquet komen in roze jurkje goed naar boven

De foto met haar roze jurkje is ook echt een aanrader. Kelly heeft dat jurkje waarschijnlijk aangetrokken om een verleidelijke indruk achter te laten en dat is ontzettend goed gelukt. In het strakke jurkje kan je namelijk enorm goed haar troeven bekijken en dat wil je natuurlijk. Met het aantrekkelijke jurkje weet Kelly een hoop mensen wel heel erg blij te maken. En dat was natuurlijk haar doel met al deze mooie foto’s.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet straalt in verleidelijk jurkje

Als er iets is waar Kelly Piquet er mooi in uit ziet, dan zijn het wel kleine jurkjes. De aantrekkelijke brunette heeft namelijk een prachtig lichaam, waar je meer van wilt zien. En in een jurkje lukt dat meestal heel erg goed. Daarom is het kledingstuk ideaal voor Kelly Piquet. In een klein jurkje kan ze haar lichaam lekker showen en voelt ze zich natuurlijk ontzettend verleidelijk en dat is voor iedereen fijn. Het prachtige model weet met haar foto’s haar volgers flink op hol te laten slaan. Ze krijgt dan ook altijd de meest lieve en vleiende reacties op haar kiekjes. En daar doet Kelly het voor. Zolang haar volgers blij zijn is Kelly dat ook. Hopelijk blijft ze van elke leuke gebeurtenis in haar leven een mooie foto maken, zodat je als fan van deze knappe vrouw jezelf nooit hoeft te vervelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?