Foto: Kelly Piquet laat Instagram ontploffen in véél te nauwe outfit met panterprintje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De bloedmooie Kelly Piquet heeft haar beste outfits voor een date gedeeld met de wereld. En daar word je automatisch al een stukje vrolijker van. 

Natuurlijk zijn de fans van Kelly Piquet helemaal door het dolle met nieuwe outfit

Als het op kleding aankomt, dan kan model Kelly Piquet volgens haar fans eigenlijk niets fout doen. De brunette weet met haar mooie pakjes altijd de juiste snaar te raken bij haar volgers. Dat merk je wel aan al die positieve opmerkingen die ze achter laten. Als je door de social media van Kelly Piquet heen gaat, dan valt het meteen op hoeveel haar volgers genieten van haar leuke plaatjes. Kelly vindt het ook fijn om haar volgers een beetje mee te nemen in haar leven, dus wanneer ze weer eens wat leuks doet, dan mogen haar fans gelijk meekijken. Op haar datenight met Max Verstappen deelt de brunette gelijk haar beste outfit. Deze panterprint zullen de fans van Kelly Piquet niet snel vergeten. Zie de foto’s op haar Instagram pagina!

Lees ook: Foto: Kelly Piquet onthult het gekke nieuwe helmpje van Max Verstappen

Kelly Piquet geniet van luxe restaurant samen met Max Verstappen

Natuurlijk mogen de fans van Kelly Piquet meegenieten van haar avond in een luxe restaurant. Ze deelt alles met haar fans, van het interieur tot aan de wijnfles die wordt opengetrokken. Geen fotomoment is te gek voor de brunette. Kelly is van mening dat ze zoveel mogelijk moet delen met haar volgers. Die zal je daar ook niet om horen klagen. Zij vinden het juist hartstikke leuk om een beetje mee te krijgen van het leventje van Kelly Piquet. Ze zijn dan ook erg blij wanneer Kelly weer iets uit haar leven deelt met hen.

Max Verstappen en Kelly Piquet gedragen zich als verliefde tieners

Het off-season is een perfecte tijd voor het F1-koppel om even mooi tijd met elkaar door te brengen. Tijdens het race seizoen heeft Max te weinig tijd om echt goed aandacht aan zijn vriendin te geven. Dat is meestal ook niet zo erg, want Kelly heeft met haar modellenwerk natuurlijk ook gewoon haar handen vol. Maar zodra het race seizoen weer voorbij is, dan spenderen ze als een stel verliefde tieners zoveel mogelijk tijd met elkaar. En dat is natuurlijk wel erg fijn voor het koppel. Die voelen de liefde tussen hen weer helemaal opbloeien.

Lees ook: Max Verstappen-fans smeken Kelly Piquet onder Instagram-foto: ‘Doe het niet’

De vakantie foto’s van Kelly Piquet zijn erg fijn om te zien

De brunette is momenteel heerlijk aan het genieten van haar vakantie. En al die foto’s die ze daar maakt worden gelijk ook gedeeld met haar fans. Zo heeft Kelly natuurlijk wel veel content om te delen. En haar fans die smullen ervan. Elke mooie foto van de brunette maakt hen gelijk helemaal gelukkig. En geef ze eens ongelijk. Met haar mooie snoetje, en perfecte vormen weet Kelly Piquet altijd de beste foto’s te schieten voor haar volgers. Je moet daar wel van genieten!

Meer zien van Kelly Piquet doe je natuurlijk op Instagram

Kan je nou ook geen genoeg krijgen van de mooie plaatjes van Kelly Piquet? Kijk dan even op haar Instagram! Daar heeft ze nog veel meer leuks staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!