Foto: Kelly Piquet is eindelijk terug met lekkerste vakantiekiekjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De oogverblindende Kelly Piquet is weer terug van weggeweest en deelt haar heerlijkste vakantiefoto’s met haar volgers!

Kelly Piquet deelt wildmakende foto’s op Instagram

Het is geen geheim dat Kelly Piquet een betoverende vrouw is. Één blik in haar ogen kan een man laten smelten! Helaas voor jullie mannen, is deze geweldige vrouw al bezet. De meesten van jullie zullen het al weten, maar Kelly Piquet is dus de prachtige vriendin van onze Formule 1-held, Max Verstappen. Die klik was er al vanaf moment één, want zowel Kelly als Max komt uit een familie van Formule 1-racers. Kelly is onlangs dan ook heerlijk op vakantie geweest met haar gezinnetje, bestaande uit haar dochtertje, Max en zichzelf natuurlijk. Die vakantie heeft een hele tijd geduurd, maar De brunette is weer terug van weggeweest en vat haar vakantie samen in een reeks foto’s voor haar Instagram volgers. Ze besluit om er ook wat geweldig mooie foto’s van zichzelf tussen te gooien. In de eerste oogverblindende foto van zichzelf draagt ze een prachtige, lange jurk die overloopt van rood naar geel, van boven naar beneden. De jurk heeft een méga lage hals, waardoor de meloentjes van Kelly heerlijk zichtbaar worden! Wat een geweldig mooie jurk zeg!

Kelly Piquet jurk

Kelly Piquet laat mannen kwijlen met dit outfitje

Tijdens de hele reeks aan foto’s over de vakantie van Kelly, komen er ook foto’s voorbij die niet zo heel interessant zijn. Zo ken je natuurlijk de al-te-bekende strandfoto’s wel. Die komen intussen overal voorbij, want iedereen lijkt tegelijkertijd terug te komen van vakantie. Daarnaast deelt Kelly wederom een foto van het Vogue magazine waar zij op de cover staat. Dat is intussen een beetje oud nieuws. Gelukkig deelt de brunette ook compleet unieke foto’s op haar Instagram verhaal. Zo deelde ze de foto hierboven al, maar daar houdt het nog niet op. Als je iets verder door scrollt in haar verhaal, dan zul je onderstaande foto ook tegenkomen. Wat een prachtplaatje! De F1-vrouw draagt een matchend setje van een lange, rode rok en een heel klein en kort, rood topje. De outfit heeft een bloemen motiefje en staat haar prachtig! Om de outfit af te maken draagt Kelly er een dikke, gouden ketting bij met een bijpassende, gouden armband. Ze neemt een verleidelijke en mooie positie aan en schiet een fotootje van zichzelf. Haar volgers en wij zijn haar dankbaar dat ze deze prachtige kiekjes met ze deelt!

Kelly Piquet klein topje

Kelly Piquet draagt geen broek en neemt flink beest in handen

Is een avontuurlijke vakantie wel een avontuurlijke vakantie als je geen enge beesten bent tegengekomen? Kijk maar eens naar Romy Monteiro, die is ook op vakantie en komt allemaal enge dieren tegen. Kelly heeft een soort gelijke situatie laten fotograferen. Het is echter niet een heel groot, eng beest, maar een kleine schildpad! De brunette heeft het beestje in haar handen genomen en laat vervolgens een foto van zichzelf maken. Er valt echter één ding wel heel erg op… Kelly draagt helemaal geen broek! Spannend hoor…

Kelly Piquet zonder broek

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.