Foto: Kelly Piquet gaat alvast klaarliggen in slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet heeft het weer voor elkaar. De prachtige brunette heeft weer een heerlijke foto van zichzelf geplaatst. 

Kelly Piquet maakt spannende slaapkamer foto

Het is niet vreemd dat de meeste mensen zo jaloers zijn op Max Verstappen, en dat heeft niks te maken met zijn overwinningen in de Formule 1. Max heeft namelijk de mooiste vriendin ter wereld aan de haak geslagen in de vorm van Kelly Piquet. Het knappe model maakt alle mannen van Nederland, en ver daarbuiten, wel heel erg jaloers. En het helpt dan ook niet dat Kelly bijna elke dag wel een nieuwe spannende foto deelt met de wereld. Op haar nieuwste foto zie je het aantrekkelijke model zich klaar maken voor bed. Ze ligt alvast klaar in de slaapkamer, te wachten op Max. Dat is nog eens lekker thuiskomen, met zo’n prachtige vrouw die al op je wacht in bed.

Lees ook: Kelly Piquet deelt foto’s van extreem feestje na verjaardag

In strak broekje wacht Kelly Piquet op Max Verstappen

De foto van Kelly Piquet is duidelijk voor een fotoshoot gemaakt, maar de manier waarop ze in bed ligt en de titel “Honey, I’m Home” die ze bij de foto geeft, geeft wel aan dat ze Max dacht toen de foto gemaakt werd. Zou Kelly Piquet ook zo elke dag op Max wachten? Dat moet wel fijn thuiskomen zijn voor de getalenteerde coureur. Als het eerste wat je ziet zodra je thuis komt, het strakke broekje van Kelly is, dan heb je een fijn leventje. Over dat strakke broekje gesproken, Kelly haar vrouwelijke vormen komen prima uit in dit strakke kledingstuk. Het is maar weer gelijk duidelijk waarom Max Verstappen tot over zijn over verliefd is op het prachtige model. Ze is slim, grappig en met elke foto bewijst ze maar weer dat ze ook een enorm aantrekkelijk heeft.

Kelly Piquet spreidt uitnodigend haar armen

Op de foto spreidt Kelly uitnodigend haar armen. Ze is al helemaal klaar om Max in bed te ontvangen. Dat moet haast wel een spannend avondje worden, als de coureur thuis komt. Het koppel is nog net zo verliefd als in het begin en de vonken spatten ervan af. Dat kan voor Max alleen maar goed nieuws betekenen in de slaapkamer. Kelly wacht hem daar in ieder geval gretig op, dus dat zit allemaal wel goed.

Max Verstappen laat Kelly Piquet zijn grote beker bewonderen

Voor het tweede jaar op rij heeft Max Verstappen het voor elkaar gekregen om kampioen in de F1 te worden. Bij de ceremonies en feesten die volgen moet hij twee prachtige dingen aan zijn zij hebben. De eerste is zijn nieuwe beker, de ander zijn prachtige vriendin, die de beker bewondert. Kelly Piquet is misschien in eerste instantie wel een klein beetje jaloers, omdat Max soms net iets te veel om de beker lijkt te geven, en dus iets minder om haar. Misschien is dat wel de reden dat ze zo haar best doet om hem te verleiden. Met haar spannende slaapkamerfoto’s moet dit zeker lukken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.