Kelly Piquet deelt foto’s van extreem feestje na verjaardag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet is weer één jaartje ouder geworden. Om haar verjaardag te vieren gaf ze een extreem feestje. Het ging er alles behalve rustig aan toe. 

Wanneer Kelly Piquet eenn jaartje ouder wordt moet dit groots gevierd worden. Je wordt namelijk maar één keer 34 in je leven. Dit is zo’n speciale leeftijd dat de prachtige Braziliaan er wel een groot feest van moet maken. Met vele foto’s krijgen haar volgers een inkijkje in dit prachtige feest.

Kelly Piquet in verleidelijk panterprintje

Wanneer dames hun eigen verjaardag vieren weten ze vaak al dagen, soms zelfs weken, van te voren wat ze aan gaan doen. Kelly Piquet lijkt ook al enige tijd te weten wat ze aan ging trekken. Ze heeft haar kledingkast geplunderd en een lekker dierachtig pakje aangetrokken. Met een heerlijk panter printje ziet het topje er verleidelijk uit. Naast dat het kledingstuk een verleidelijk panterprintje heeft, schijnt het ook nog eens door. Niet alleen het topje, maar ook haar legging is helemaal in het panterthema. De knappe Braziliaan laat met haar outfitje letterlijk alles doorschijnen. Het zijn ook foto’s die Kelly deelt van haar extreme feestje. De dames liggen overal op de grond en de waterpijp staat op tafel.

Max Verstappen kijkt ogen uit op feest Kelly Piquet

Als je zou denken dat er alleen maar dames op dit feest waren, dan heb je het mis. Ook haar vriendje, Max Verstappen, is op het feest aanwezig. De Nederlandse Formule 1-coureur kijkt zijn ogen uit. Van vrouwen in doorschijnende topjes, tot vrouwen die samen op de grond liggen. Wie weet heeft Max Verstappen zelf ook even een goede hijs genomen van de waterpijp. Het feest ziet er in ieder geval geslaagd uit!
Monaco voelt als thuis voor Kelly Piquet

Nu het Formule 1-seizoen erop zit, hebben Max Verstappen en Kelly Piquet veel meer vrije tijd. Hier genieten ze samen ook volop van. Het liefdeskoppel is veel aan het reizen en zijn zelden thuis. Nu ze eindelijk weer wat tijd hebben gaan ze ook gelijk op pad in Monaco. Daar is een schattig kerstmarktje aan de gang waar Kelly Piquet al te graag komt. Nu kerst eraan zit te komen heb je natuurlijk een kerstboom nodig. De knappe Braziliaan is daarom ook bij de kerstbomen stil gaan staan. Even een paar prachtige kiekjes schieten voor de Instagram en weer verder. Of ze ook daadwerkelijk een kerstboom heeft gekocht is niet bekend. Het kiekje is in ieder geval wel om van te genieten! Ze zegt zelf ook “so good to be home”.
Kelly Piquet bedankt Max Verstappen op wijze

De twee tortelduifjes zijn nog steeds zo verliefd als het maar zijn kan. Dat Max Verstappen tijdens de verjaardag aanwezig was doet Kelly Piquet enorm goed. Ze laat weten dat ze hem extra bedankt heeft voor het maken van haar dag. Hoe Kelly haar bedankje er precies uit ziet, weet alleen het koppel. Maar het zal vast iets zijn dat alleen achter de gesloten hoteldeuren gebeurd. Dat Max bij haar verjaardag is, maakt het feestje voor Kelly alleen maar beter. Wat een heerlijk stel is het ook!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!