Foto: Kelly Piquet toont twee enorme redenen waar Max Verstappen op gevallen is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet laat aan de hele wereld zien waarom Max Verstappen zo ongelooflijk verliefd op de knappe dame is geworden.

Prachtig model Kelly Piquet laat flinke vormen zien

Kelly Piquet is al jaren de vriendin van Max Verstappen. Ze kennen elkaar al voordat Max echt heel groot werd in de race wereld. Sindsdien vragen mensen zich af hoe de twee elkaar voor het eerst hebben ontmoet, wat gaf de eerst vonken tussen hen? Kelly is al haar hele leven betrokken bij de F1, dus is het niet zo gek dat ze uiteindelijk voor een coureur als partner koos. Maar wat trok Max precies aan in deze prachtige dame? Dat antwoord wordt maar weer eens heel erg duidelijk wanneer Kelly een nieuwe foto van zichzelf online zet, waarbij ze haar sterke punten even goed benadrukt.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet beleeft wilde nacht met nauwelijks bedekte vriendinnen

Kelly Piquet trekt veel aandacht in haar zomerse outfit

De prachtige brunette heeft een ongelooflijk goed lichaam. Dat valt meteen op aan het leuke kiekje. Kelly heeft de foto van zichzelf een beetje van boven gemaakt. Daardoor krijg je extra veel te zien van haar aantrekkelijke lijf. Wat meteen opvalt zijn haar grote troeven, die bijna niet te verhullen zijn in het strakke topje. Wat een ongelooflijk knappe vrouw is Kelly Piquet ook! Met haar foto wordt gelijk duidelijk wat Max Verstappen al die jaren terug zag in haar toen ze voor het eerst elkaar ontmoetten. Want als je een dame als Kelly Piquet tegen het lijf loopt, zeker in een outfit al deze, dan laat je die natuurlijk nooit meer gaan. Kelly heeft met haar foto maar weer voor eens en voor altijd duidelijk gemaakt wat voor ongelooflijk knappe dame ze is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly brengt ontspannen weekend door met boottochtje

Max Verstappen is de meeste tijd kwijt aan trainen voor de opkomende races, wat betekent dat Kelly Piquet vaak zichzelf een beetje moet vermaken. Gelukkig is ze daar ontzettend goed in. Ze houdt er vooral van om lekker op het water te dobberen. Dat kan je ook wel zien in het kiekje hierboven. Daar is Kelly namelijk heerlijk aan het ontspannen in de volle zon op een boot. En dat ziet er natuurlijk ontzettend goed uit. Kelly heeft een badpakje aangetrokken, waar haar lichaam wel heel erg goed in uit komt. De knappe brunette weet ook precies wat ze moet dragen om ervoor te zorgen dat ze er leuk uit ziet op de foto.

De mooie foto’s van Kelly Piquet

Of ze nu Max een beetje jaloers probeert te maken, of haar volgers gewoon graag tevreden houdt, Kelly Piquet maakt een hoop mooie foto’s van zichzelf. En dat is natuurlijk ontzettend leuk om naar te mogen kijken. Haar hele Instagram staat vol met aantrekkelijke plaatjes en daar kan je als fan van de prachtige brunette natuurlijk alleen maar dankbaar voor zijn. Met haar mooie foto’s weet Kelly Piquet iedereen toch weer een beetje vrolijker te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?