Foto: Kelly Piquet beleeft wilde nacht met nauwelijks bedekte vriendinnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Beeldschone vrouwen hebben beeldschone vriendinnen! Kelly Piquet bewijst het met deze bloedhete groepsfoto…

Je zou denken dat vrouwen niet veel knapper dan Kelly Piquet kunnen worden. Het 34-jarige topmodel is het toppunt van Braziliaanse schoonheid, maar haar Italiaanse vriendinnen kunnen er ook wat van! In deze heerlijke fotoshoot weet je niet naar wie je moet kijken…

Kelly Piquet schittert naast zéér schaarsgeklede vriendinnen

Dat Kelly Piquet niet opkijkt van half ontkleed op de foto staan zal je niets meer verbazen. Hoe kan het ook anders. De bloedmooie brunette is al meerdere keren op de cover verschenen van - en zwemkledingmerken en ook op de runway draagt ze verbazingwekkend weinig kleding. En wat Kelly kan, kunnen haar vriendinnen! En als je naast zo’n beeldschone verschijning half uit de kleding durft… Nou, dat zegt en wat over een terechte dosis zelfliefde én dat je er zelf ook zeker niet verkeerd uitziet. En dat bewijzen de dames meteen met dit setje bloedhete foto’s! Het groepje schoonheden schittert in onthullende outfits tijdens een vrijgezellenfeestje in tropische temperaturen. En hier hebben ze zich ook naar gekleed! Je kan je geluk echt niet op met al deze bloedmooie vrouwen in onthullende outfits op je scherm.

Kelly en haar vriendinnen vieren het feestje namelijk in zo weinig mogelijk kleding! En oh, wat een cadeautje voor je ogen is dat dan. Kelly en haar vriendinnen lijken allemaal zo van de runway te komen, of ze nou officieel model zijn of niet. Mariasole Cecchi, een Italiaanse handtasontwerpster en gelukkige bride-to-be, schittert in een huidskleurig doorzichtig pakje. Het heerlijke setje is van top tot teen loeistrak en lijkt wel een tweede huid. In de praktijk wordt ze alleen bedekt door de piepkleine diamantjes die op het pakje gestikt zitten. Kelly volgt het sprankelende thema ook op in haar jurkje. Haar heerlijke outfit lijkt namelijk wel gehaakt van glitters en bedekt precies niets. Zo paradeert ze rond met haar fantastische figuur en kan je spectaculair meegenieten van haar heerlijke rondingen. Iedere keer dat je denkt alles gezien te hebben komt de volgende foto voorbij. Wij kunnen ons geluk niet op met dit stel heerlijke plaatjes.

Kelly Piquet geeft volgers verleidelijk inkijkje in piepklein zwempakje

En de Instagram van Kelly Piquet wordt alleen maar heter! Nadat je genoten hebt van Kelly en haar vriendinnen in schamele doorzichtige jurkjes kan je namelijk doorscrollen naar bloedhete badpak-foto’s. Wij kijken altijd onze ogen uit op de social media van topmodellen, en zo ook op die van Kelly. Elk heerlijke plaatje met Kelly erop is natuurlijk een cadeautje voor je ogen, maar deze is wel éxtra fijn. De bloedhete brunette geeft namelijk zelden zulke kijkjes achter de schermen. Kelly ligt namelijk heerlijk in het zonnetje te bakken in een zeer diep uitgesneden badpak. Ons hart begint er spontaan sneller van te kloppen. En dat lijkt ook het doel van Kelly te zijn! Ze poseert namelijk verleidelijk op het bedje en neemt de spannende foto ook vanuit een strategische hoek. Zo kan je bijna tot aan haar navel naar binnen kijken. Haar zwoele glimlach maakt het plaatje compleet!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.